Personlig træner – med fokus på dig

Mit navn er Thomas Moberg. Jeg er personlig træner – og jeg er her for at hjælpe dig.

Invester i dig selv og din sundhed med personlig træning

Personlig træning online

Har du fået lidt for meget på sidebenene? Er kiloene kommet snigende, så dine jeans eller din skjorte sidder en tand for stramt? Har du svært ved at holde fingrene fra slikket? Er det på tide at tage affære?

Kan du svare ja på bare ét af ovenstående spørgsmål, har jeg løsningen: Personlig træning. Personlig træning er en investering i din sundhed. Det handler ikke om, at slå sig selv ihjel til træning og leve af kylling og broccoli. Det handler derimod om at træne klogere, spise bedre (og ofte mere) og få de resultater, du fortjener – og have det sjovt samtidig!

Hvad får du hos mig?

  • Et sundt og varigt vægttab
  • Mere energi
  • Bedre søvn
  • Ingen sultekure, men et fokus på gode vaner og masser af mad af høj kvalitet
  • Den fornødne viden til at holde kiloene væk

Tab dig på en sund og holdbar måde

Jeg specialiserer mig i vægttab, og det er min filosofi, at et vægttab skal være nemt, bekvemt og så smertefrit som muligt. Du får med andre ord ikke en 12-ugers suppekur hos mig, men derimod et fokus på kvalitet fremfor kvantitet, gode fødevarer og sunde vaner. Jeg lover dig, at du ikke kommer til at sulte. Mine forløb varierer i længde, men starter ved 12 uger og kan være lige så længe, du har lyst. Flere af mine klienter fortsætter med at træne med mig, også efter de har nået deres oprindelige mål. Kontakt mig på pt@thomasmoberg.dk, hvis du har spørgsmål eller bare er klar til at tage hånd om dit helbred.

Muskelvækst og styrke

Derudover kan jeg også hjælpe dig, hvis du ønsker at øge din muskelmasse eller styrke eller bare komme i bedre generel form. Skriv til mig, så finder vi ud af, hvordan jeg kan opfylde dine ønsker.

Så søger du en personlig træner, kan du se, hvad jeg tilbyder her: Personlig træning.

Ved du allerede nu, at du vil i gang med personlig træning, kan du udfylde dette spørgeskema, hvorefter jeg kontakter dig for det videre forløb.


Sidst opdateret: 21/06-2017

Der tages forbehold for trykfejl