Forside » Året der gik – 2018

Året der gik – 2018

2018 går på hæld, og det giver anledning til at kigge lidt tilbage på året, der gik.

Det har været et vildt år for mig personligt, så der er masser at berette om. Jeg vælger dog at holde det kort og uden alt for mange personlige informationer. For selvom alt på internettet er offentligt, behøver man ikke dele 110% af ens liv.

2018 startede med et brag

I slutningen af 2017 var jeg i Norge med min kæreste og min familie. Årsagen: Min bror skulle giftes på Harahorn Hotel (i nærheden af Hemsedalen). Det var samtidig min første mini skiferie med min kæreste.

Nytåret blev kombineret med en bryllupsfest, og så var 2018 ligesom igang.

Kort tid efter nytår fyldte jeg 30 år. Bum bum. 30 år. Så er man ret gammel efterhånden. Men jeg har det fint.

Bloggen

Jeg har skrevet flere blogindlæg i år end de seneste par år og udvidet mit emneområde, men skal stadig blive bedre til at holde frekvensen. Så det arbejder jeg på i 2019.

Jeg håber, du kan lide de nye emneområder såsom gadgets og teknologi, bolig og økonomi. For mig blev det for monotont at skrive om træning udelukkende - især fordi jeg stadig bruger meget tid på online personlig træning for andre og min egen træning.

Bolig

2018 startede i et lejet rækkehus og sluttede i vores eget parcelhus. Noget af en omvæltning.

Det lå på ingen måde i kortene, at vi skulle være husejere, men vi valgte alligevel at kigge på huse hist og her. Og allerede i februar faldt vi over vores drømmehus og slog til. Huset stod færdig 1. december, så vi har snart boet her i en måned - og vi elsker det.

Familie

På familiefronten (og her mener jeg min kæreste og jeg) er der også sket en hel del: Vi skal nemlig være forældre! Vi fandt i september ud af, at min kæreste var gravid, hvilket er helt fantastisk. Og godt timet i forhold til hus. Så til maj skal vi være forældre til en lille dreng. Et andet aspekt i vores liv, som heller ikke lå i kortene i 2017. Vi glæder os helt uendeligt meget, og selvom der sker store forandringer (primært i min kærestes krop), er det en spændende og skøn proces.

Ferie

På feriefronten oplevede vi meget i 2018. Vi startede ud med en tur på Vitalhotel Alter Meierhof i Flensburg. En tur, jeg fik i 30-års fødselsdagsgave af min kæreste. Nåå ja, jeg blev 30 i 2018.

I påsken tog vi så på en femdages tur til London, som var virkelig hyggelig - men hvor vi druknede i regn.

Juli bød på vores 23 dage lange roadtrip til Canada og USA. En helt uforglemmelig rejse, som vi altid vil have med os. Det bliver ikke sidste gang, vi skal på sådan en tur.

I november var vi en tur i sommerhus med min familie. Det var min mors 70-års fødselsdagsgave, og det var skønt at hygge en hel weekend ved Vesterhavet med familien. Mere af det, tak.

2019 bliver nok lidt mere stille på den front, men et par sommerhusture ville nu være lækkert. Kæresten og jeg kigger lige nu på weekendophold, vi kan tage afsted på, inden vi bliver tre 🙂 I ved, "three is a crowd" og alt det. Men hvis I har gode forslag til hyggelige get aways (gerne i DK), må I gerne skyde løs 🙂

Arbejde

 

På arbejdsfronten skete der nyt efter sommerferien. Uden at røbe for meget, kan jeg afsløre, at jeg sagde min gamle stilling som Global Digital Specialist i en mellemstor dansk virksomhed op til fordel for en stilling som Online Marketing Specialist i en stor dansk virksomhed.

Et valg, jeg på ingen måde fortryder, og jeg glæder mig til at se, hvad 2019 bringer på arbejdsfronten. Indtil videre har det været utroligt spændende og lærerigt.

 

Træning

Der er ingen tvivl om, at jeg ikke ligefrem har trænet ligeså meget som tidligere. Jeg vil tro, jeg i snit har trænet 2-4 gange hver uge i 2018 - med undtagelse af juli, hvor vi var i Canada og USA og ikke ville bruge flere timer på at finde et træningscenter og få trænet - og det har jeg det faktisk fint med. Havde det været for bare et par år siden, ville jeg have haft dårlig samvittighed. I stedet for nyder jeg min træning og forsøger at få styrketrænet og løbet hver uge. Primært for at holde mig sund og rask. Og nogle uger ville jeg da ønske, jeg kunne træne mere, men langt de fleste uger er det passende. Dog vil jeg gerne lave mere vægtløftning i 2019, selvom det bliver svært. Centret i vores nye hjemby har nemlig ingen platforme. Så det må jeg lige finde ud af, hvordan jeg løser.

Nu ser jeg fremad

Der er, som du nok kan se, sket utroligt meget i mit (/vores) liv i 2018. 2019 byder også på store forandringer med en lille en på vej og et nyt hus, der skal indrettes, tilpasses og gøres hjemligt. Så jeg (og min kæreste) ser frem til alt det gode, 2019 bringer med sig.

Hvad med dig? Har du haft et godt 2018?

Og godt nytår!

Sammendrag
Året der gik - 2018
Navn
Året der gik - 2018
Beskrivelse
2018 lakker mod enden, hvorfor det er tid til en "året der gik". Denne gang med fokus på - trommehvirvel - 2018.
Forfatter

Leave a Reply