Forside » Årets 5 mest læste blogindlæg

Årets 5 mest læste blogindlæg

Sidste år blev bloggen genoplivet og især de sidste tre måneder var gode – tak, fordi du læser med! I anledning af bloggens genoplivning (og fortsatte liv) synes jeg, det er på sin plads at genopleve de fem mest læste blogindlæg i oktober, november og december (og januar) 🙂

Og 5. pladsen går til

Sidst på året investerede jeg i Bitcoin – faktisk gjorde jeg det kort tid efter min Ethereum-investering, men skrev først om det sent – faktisk først den 3. januar. Men jeg synes alligevel, at mit indlæg om Bitcoin-investering skulle med, da det har været det femtemest læste indlæg siden oktober.

På 4. pladsen finder vi

Alle elsker at få noget foræret – og det går du tilsyneladende også 😉 I hvert fald var mine gratis træningsprogrammer det fjerdemest læste sidste kvartal.

Det 3. mest læste blogindlæg er

Et gammelt indlæg faktisk, nemlig mit indlæg om intervaltræning. Forbrænd mere fedt på kortere tid har faktisk været et af årets mest læste indlæg, selvom det er fra 2014 – impressive.

2. pladsen går til

10 klassiske begynderfejl ifølge Fitness World. Indlægget gennemgår en Fitness World-artikel om klassiske begynderfejl, og selvom artiklen faktisk har nogle fine pointer, er der alligevel nogle myter, der skal modvises.

Og vinderen, og dermed årets meste læste indlæg, er

Mit første indlæg om kryptovaluta og samtidig begyndelsen på en mere økonomisk side af bloggen, nemlig indlægget om at investere i Ethereum. I indlægget beskriver jeg processen og fortæller, hvor nemt det i virkeligheden er at købe kryptovaluta – og det kan I åbenbart gode lide at læse om.

Tak, fordi du læser med!

Det var sidste kvartals fem mest læste indlæg. Tak, fordu du læser med – jeg håber, at du fortsat vil kigge forbi. Og skriv/kommenter endelig, hvis du har input til emner, jeg kan tage op i fremtiden.

Hav det godt!

Leave a Reply