Forside » AIRMATE – Smartphoneholder til flyrejsen

AIRMATE – Smartphoneholder til flyrejsen

Læsetid cirka 2 minutter

First off – der er ikke tale om en reklame – jeg får hverken penge eller produkter for det her indlæg. Men jeg er bare nødt til at lave et shout out for den lækre smartphoneholder AIRMATE. Det er firmaet Simplifiers (to af mine venner), som står bag. Hvis der er en ting, jeg har lært, så er det, at man skal støtte iværksætteri. Og i endnu højere grad, når det kommer fra venner og familie!

Start lige med at tjekke deres video:

Jeg er allerede solgt!

AIRMATE: En alsidig smartphoneholder

Efterhånden som det bliver nemmere at holde videoindhold med på sin telefon (Netflix og Viaplay tillader jo downloads), og det bliver mere udbredt med WiFi ombord på flyet, er den her gadget som sendt fra himlen. Hvor mange har ikke prøvet at skulle se et eller andet på telefon og holde den i en akavet stilling med armene eller brække nakken, fordi man er nødt til at placere den på det lille bord foran sig? I know I have. Derfor er det bare genialt at kunne sætte telefonen godt og grundigt fast lige foran snuden på en!

At AIRMATE smartphoneholder så samtidig kan bruges på borde og andre overflade, er jo bare bonus for alle pengene. AIRMATE afhjælper med andre ord en masse småirriterende situationer, når man rejser med fly. Og jeg tænker, at især børnefamilier må kunne nikke genkendende til nogle af frustrationerne.  Personligt kunne jeg godt have brugt den her smartphoneholder på vores tur til USA for nylig.

Personligt håber jeg, de introducerer en holder til iPad as well – for det er der helt sikkert mange, der har brug for. Men lige nu ved jeg, at jeg skal have AIRMATE med på min næste rejse – så er det også nemmere at spille Angry Birds (er jeg den eneste, der gør det, når jeg flyver?).

AIRMATE smartphoneholder til flyrejsen – lige nu med rabat

By the way, så giver Simplifiers 25-40% rabat lige nu (afhængig af ordren), hvis du bestiller én eller flere AIRMATE smartphoneholdere på deres hjemmeside. Så du kan faktisk få en AIRMATE for rørende 96 kroner lige nu. Tilbuddene gælder dog kun til og med den 15. august, så du bør slå til snart. Jeg får ingenting for det, hvis du bestiller en AIRMATE – bare lige for at understrege det.

Sammendrag
AIRMATE - Smartphoneholder til flyrejsen
Navn
AIRMATE - Smartphoneholder til flyrejsen
Beskrivelse
Virksomheden Simplifiers har lavet en smart og alsidigt smartphoneholder ved navn AIRMATE, som kan holde din smartphone på plads i flyet, i hjemmet, på kontoret etc.
Forfatter

Leave a Reply