Forside » Anmeldelse af Nightflash H400 pandelampe

Anmeldelse af Nightflash H400 pandelampe

SPONSERET OPSLAG

Jeg er begyndt at løbe en del. Ofte om morgenen eller aftenen, fordi… småbørn, du ved. Selvfølgelig vælger jeg at starte mit løb her i de mørke vintermåneder. Og samtidig bor vi jo i provinsen, hvor der er EKSTRA mørkt.

Og en gul refleksvest spiller maks (og jeg bruger da en, bevares), så er det rart at kunne lyse lidt ekstra op. Reflekser hist og her er okay. Og der findes vist nogle løbelamper, man kan hænge på sig. Men det hjælper jo ikke på, at jeg ikke kan se noget, når jeg løber.

Men det gør en pandelampe! Så da Nightflash.dk tilbød at stille deres Nightflash H400 pandelampe til rådighed, var jeg solgt. Så kan jeg jo også grille i mørke.

Nightflash H400 first impression

Pandelampen kommer i en meget plain, hvid indpakning, så du bliver ikke blæst væk. Samtidig betyder det dog, at du heller ikke føler, du har fældet 10 hektar regnskov i Brasilien. Og det er jo meget fint for sådan en som mig, der pakker julegaver ind i avispapir, fordi gavepapir er fråds.

Når du så får åbnet kassen, ser du, hvad du egentlig får for pengene:

  • Nightflash H400 pandelampe med genopladeligt batteri
  • USB-kabel til opladning
  • Brugsanvisning
Nightflash H400 pandelampe på en meget træt Thomas
Ja, man ser ikke ligefrem frisk ud klokken 6.15 en mandag morgen.

Funktion/indstillinger

Som ovenstående indikerer, er pandelampen genopladelig via USB. Ud over en besparelse på batterier, reducerer det også vægten, hvilket er fedt, når du bruger pandelampen. Du skal selvfølgelig bare huske at oplade den. Batteriet giver 15 timers brugstid og tager kun fire timer at lade op.

Nightflash H400 yder 300 lumen, men det tal siger nok de færreste noget. Jeg kan berette, at på mine morgenløbeture (6.30-7’ish) i buldermørke i provinsen, kan lampen lyse stier og veje op uden problemer. Jeg kan sågar se lyskeglen og oplyse et større område foran mig.

Derudover har lampen flere forskellige indstillinger. Blandt andet kan den blinke, hvilket er ret brugbart, når du løber, så folk ved, du er i bevægelse. Her kan et stationært lys godt “narre” andre bilister.

Selve lyshovedet kan justeres op og ned, så har du brug for at kigge ligeud, men vil gerne have lyskeglen rammer et element under/foran dig, justerer du bare, til det passer dig (det foregår i “trin”).

Jeg har endnu tilgode at bruge pandelampen til eksempelvis at grille i mørke eller ordne andre ting mørke steder, men i og med den ikke falder af, når jeg løber, tænker jeg, at den nemt klarer en omgang foran grillen.

Nightflash H400 har ydermere en indbygget bevægelsessensor. I praksis betyder det, at du kan tænde og slukke lampen ved at føre en hånd foran sensoren. Jeg har endnu ikke fundet et tidspunkt, hvor det har givet mening, men måske er det meget nice, hvis du arbejder sammen med andre eller har brug for hurtigt at slukke for lampen.

Pandelampen er IP65 godkendt, hvilket betyder, den kan tåle støv, fugt og slag (i et vis omfang).

Fungerer Nightflash H400?

Jeg har testet Nightflash H400 primært på mine morgenløbeture, og her er svaret på, hvorvidt den fungerer, et rungende ja. Jeg er virkelig imponeret over styrken på lampen, den sidder godt og så kan den vinkles nedad, så jeg ikke blænder andre – umiddelbart ret lækkert for alle andre. L har også testet den, og den passer ligeledes fint på hendes (lidt mindre) hoved, og var hverken for tung eller ubekvem.

Lampen er simpel at betjene, nem at oplade og så holder den batteri længe. Så alt i alt er jeg meget tilfreds med den. Glæder mig til at teste den ved grillen i de mørke måneder.

Tænker du, at Nightflash H400 er noget for dig, finder du den her til bare 249 kroner. Og med rabatkoden “moberg10” får du 10% rabat.

Sammendrag
Anmeldelsesdato
Anmeldt produkt
Nightflash H400 pandelampe
Bedømmelse
51star1star1star1star1star
Produktnavn
Nightflash H400
Pris
DKK 249
Tilgængelighed
Available in Stock

Leave a Reply