Forside » Anmeldelse: Bodylab Go Coconuts Superior High Protein Bar

Anmeldelse: Bodylab Go Coconuts Superior High Protein Bar

Bodylab Go Coconuts Superior High Protein Bar – sådan smager de

Bodylab har netop lanceret en ny proteinbar (til en lækker pris; 129 kroner for 12 styk) i deres “superior high protein bar”-serie. Denne gang med navnet Bodylab Go Coconuts Superior High Protein Bar. Og det er denne, jeg i dag vil beskrive og prøvesmage.

Indledningsvist vil jeg gerne pointere, at den ikke kan erstatte en Bounty 🙂

bodylab go coconuts musclehouse
Kilde: Musclehouse.dk

Bodylab Go Coconuts proteinbar: Næringsindhold og ingredienser

Ingredienslisten har jeg ikke det store at udsætte på, selvom jeg dog undrer mig over, at protein er så langt nede på listen. Til gengæld hæfter jeg mig ved, at proteinerne primært stammer fra mælkeprotein, hvilket er positivt.

Bodylab Go Coconuts ingredienser

Én bar indeholder 231 kalorier (så det er et fint mellemmåltid for rigtig mange), hvoraf 19 gram er protein. Det er ikke overvældende, men stadig en rigtig fin mængde, som svarer til cirka 100 gram kylling eller 200 gram skyr.

Alt i alt er indholdet ganske fint fint, og baren er oplagt som en snack – dog ikke ligeså småt som deres skumbanan-bar.

Bodylab Go Coconuts næringsindhold

Smag og konsistens

Bodylab Go Coconuts markedsføres ikke som en pendant til Bounty, og det er kun godt – for den smager ikke af Bounty. Den har god knas (cirka 25-50% af KitKat eksempelvis) og bid med en eftersmag af kokosnød. Jeg synes personligt,  den minder om deres andre Superior Proteinbarer, som ikke smager så markant af noget specifikt, men den er rigtig let og lækker. Den er hverken tør eller kedelig.

Samlet vurdering: Bodylab Go Coconuts Superior High Protein Bar

Knasende konsistens med lidt bid og en god eftersmag af kokosnød er positivt, men jeg er personligt mere til Barebells eller Bodylab Chocolate Banana (skumbanan-baren).

Baren får 4/5 af mig for god konsistens, smag og fint næringsindhold.

Ps: Denne blogpost indeholder affiliatelinks

Leave a Reply