Forside » Anmeldelse: Hvordan smager Bodylab Marzipan Proteinbar?

Anmeldelse: Hvordan smager Bodylab Marzipan Proteinbar?

Vil du gerne vide, hvordan Bodylabs Marzipan Proteinbar smager? Så er du kommet til det rette sted – for det her er nemlig en anmeldelse af marcipanproteinbaren. Enjoy!

Bodylab Marzipan Protein: Næringsindhold og ingredienser

Næringsindholdet i Bodylabs nye marcipanbrød er som sådan fint nok – medmindre du selvfølgelig går efter en proteinbar som en slags måltidserstatning – for det her er ikke en proteinbar. Med kun 7 gram protein per bar, men 20 gram kulhydrat og 14 gram fedt, er der faktisk bare tale om et marcipanbrød med bedre makrofordeling. Men det gør jo ikke noget 😉

Bodylab Marzipan Protein bar næringsindhold - Thomas Moberg

Ingredienslisten har jeg ikke det store at udsætte på. Der er mandler i, det er bonus, samt mørk chokolade, som jo er lækkert. Proteinet ser også ud til at være mælkeprotein, så det er også en bonus. Alt i alt ganske fin ingrediensliste.

Bodylab Marzipan Protein bar ingredienser - Thomas Moberg

Smag og konsistens

Bodylab Marzipan Protein markedsføres som et marcipanbrød – og det er virkelig spot on! Det første, min kæreste sagde, var, at hun bedre kunne lide den her end et Anton Berg marcipanbrød. Det er ret store ord – især overfor mig, som elsker marcipanbrød mere end noget andet her i verden. Men hun har næsten ret.

Bodylab Marzipan Protein bar - Thomas Moberg

Konsistensen er mere dejet/vådere – vil nok kalde den klæg uden at sidde fast i munden, hvorimod et rigtigt marcipanbrød har en lidt “hårdere” og fastere marcipanmasse. Så alt afhængig af, hvad du er til, er det her virkelig en 1:1 substitut. Smid den i køleskabet, og så har den også et fint bid i chokoladen.

Den er faktisk virkelig god, og jeg ville ikke tøve med at servere den for folk – jeg er overbevist om, at de ikke ville kunne smage forskel.

Samlet vurdering: Bodylab Marzipan Protein

Bodylabs Marzipan proteinbar smager nøjagtigt som Anton Bergs marcipanbrød, blot med en vådere marcipanmasse. God bid i chokoladen og en virkelig lækker snack.

Baren får 4/5 af mig for god konsistens og smag, mens næringsindholdet kunne have fået den op på 5/5, hvis den var lidt mere “proteinbar-agtig”.

Ps. Dette indlæg indeholder affiliate-links

Sammendrag
Anmeldelsesdato
Anmeldt produkt
Bodylab Marzipan Proteinbar
Bedømmelse
41star1star1star1stargray

Leave a Reply