Forside » Anti-Doping Danmark – Nej tak?

Anti-Doping Danmark – Nej tak?

BT brillerer igen. Doping i de danske træningscentre. GISP. Mage til talentløse journalister skal man lede længe efter. Journalisten er den kære William Leerbeck Meyer fra RUC, der med artiklen “Fitnesscentre: Derfor vil vi gerne have en sur smiley” skriver en omgang sludder, anvender decideret ukorrekt kildeangivelse og tager udtalelser ud af kontekst. Med andre ord: Your usual friday on BT.

Artiklen handler om, at nogle træningscentre her i lille Danmark ikke ønsker, at være en del af Anti-Doping Danmark-samarbejdet (ADD herfra). Åhhh nej, hvordan kan det dog være? Jo, ser du, det er ret dyrt at være en del af ADD, og det kan jo rent faktisk være, at man ikke mener, at folk, som anvender steroider og præstationsfremmende midler, er udyr, der bør bandlyses fra et center. Det kan jo være, at de er mennesker ligesom du og jeg. Jeg ved det ikke, men det er min umiddelbare tanke.

Ifølge William bruger disse centre det faktisk som en slags reklame, når de får en “sur smiley” af ADD – som iøvrigt er lovpligtig at sætte op, hvad fanden er den af? Betal for at være med eller bliv straffet. Det minder lidt om rocker-metoder. Eller Trustpilot-metoder. Av av.

Et par københavnske centre udtaler sig, og om det kan man jo mene, hvad man vil, men ud af ingenting citerer William følgende fra Bodybuilding.dk:

Skærmbillede 2016-04-15 kl. 20.17.26

Dear LORD! Dét sagde han bare ikke det der. Men vent, mener “medarbejderen” virkelig det, der siges her? Eller er der monstro tale om en dybt ironisk udtalelse på et forum for træningsentusiaster? Og er der tale om en medarbejder? Originalcitatet kan du få her:

Skærmbillede 2016-04-15 kl. 20.42.44

Har du set datoen? Citatet er fra 2012. 2000-og-fucking-12. Og jeg kan fortælle, at den citerede ikke er en medarbejder af centret. Og at citatet er dybt ironisk. Hvorfra ved jeg det? Jeg kender vedkommende personligt.

Så William; du koger suppe på løgne og fordrejede udtalelser. Not cool, brah, not cool at all.

Long story short: BT har skrevet noget bras.

Noget helt andet: Hvad synes du? Vil du helst træne i et center, der er medlem af ADD eller er du ligeglade?

Leave a Reply