Forside » Guide til billigt proteinpulver

Guide til billigt proteinpulver

Læsetid cirka 2 minutter

Guide til billigt proteinpulver

Reklame

Leder du efter billigt proteinpulver, men kender kun til de mest almindelige mærker? Så skulle du måske smutte forbi BilligstProtein.dk.

Personligt køber jeg altid proteinpulver fra Bodylab (det finder du også på BilligstProtein); jeg stoler på kvaliteten, det har et godt næringsindhold, kender smagene og de leverer hurtigt. Men flere af mine klienter efterspørger alternativer af den ene eller anden grund – så derfor giver det god mening med en prissammenligningsside som BilligstProtein.dk.

protein_slanker billigt proteinpulver

Skaber overblik over billigt proteinpulver

Siden forsøger at give dig et overblik over mange forskellige proteinpulvere og andre kosttilskud. De sammenligner prisen per 100 gram protein, og du kan sortere efter pris, proteinindhold per 100 gram, kcal per 100 gram og leveringspris – du bestemmer altså selv, hvad det vigtigste er for dig, og det bliver nemmere for dig at finde det billigste proteinpulver, det med færrest kcal eller det, der har den største del protein.

Spar penge på proteinpulver og andre kosttilskud

BilligstProtein.dk er med andre ord god til at skabe overblik over billigt proteinpulver på det danske marked, og lader dig sammenligne på kryds og tværs. Men du kan faktisk også sammenligne andre kosttilskud som kreatin, weight gainer, fiskeolie, vitaminpiller, proteinbarer, BCAA og pre-workout.

Du kan med andre ord med fordel anvende siden, når du skal have kosttilskud og vil finde den bedste pris og det bedste næringsindhold, og det ser jeg som en stor fordel, hvis man har sine faste kosttilskud (som jeg selv har og skriver lidt mere om på et senere tidspunkt) som eksempelvis proteinpulver, kreatin og beta alanin – og jeg ved, at mange af mine læsere netop køber kosttilskud jævnligt.

Ud over selve prissammenligneren har BilligstProtein.dk også en blog, hvor de skriver om kosttilskud, træning og andre aspekter inden for kategorien. Her er der masser af viden og inspiration at hente.

Håber I kan bruge tippet 😉

Leave a Reply