Forside » BioSignature/kostplanlægning: Klient X1

BioSignature/kostplanlægning: Klient X1

Læsetid cirka 1 minutter

collage_20150623115833714-540x510

Jeg bliver altid utroligt glad, når jeg oplever, at mine klienter får resultater. Især når det er så flotte resultater, som ovenstående klient har fået. Jeg kan ikke tage hele æren for ovenstående flotte resultatet, men klient X1 har de sidste par måneder fået foretaget BioSignature-målinger og dertilhørende kostplanlægning hos mig. De 21kg, der er smidt, er ikke alle smidt i den periode, men jeg er glad for at have været en del af hendes flotte rejse.

“I starten af forløbet allierede jeg mig med Thomas Moberg Fitness, hvor vi fik foretaget en BioSignature fedtprocentsudmåling, og der blev lagt nogle grundsten og retningslinjer for, hvordan kosten skulle gribes an.
Thomas har til huse i Århus, og jeg kan til enhver tid anbefale ham, hvis man holder til i denne landsdel, eller gerne vil køre for god faglig viden 😉”

Du kan læse hele beretningen her. Flot arbejde, X1!

Leave a Reply