Forside » Forløb: Claus

Forløb: Claus

Læsetid cirka 3 minutter

Claus kom til mig med et ønske om at smide de overflødige kilo. 11 uger senere har han smidt 17 kilo og et godt på vej til at komme under 90 kg, som er hans ønskevægt.

Læs om Claus’ forløb her.

Fortæl kort om dig selv og din baggrund

Jeg er 46 år og arbejder som salgskonsulent. Før i tiden dyrkede jeg en del sport, men de sidste mange år, er det ikke blevet til så meget. Det kombineret med en usund livsstil, har givet lidt for mange kg på sidebenene.

Hvordan fandt du frem til Performance Gym Aarhus, og hvorfor faldt valget på PG og Thomas Moberg?

Jeg fandt frem til PG via nettet. Konceptet var det jeg søgte efter – tabe nogle kg. og få en ændret livsstil via kost og træning.

claus_foer
23/09-2014: 113.7 kg
claus_efter
01/12-2014: 96.7 kg

Hvordan har træningen og kosten været for dig/ændret sig?

Træningen er tilpasset mine evner og mål. Hele tiden med fokus på vægttab og velvære. Har fået rigtig fine programmer både til muskelopbygning og forbrænding.

Programmerne er blevet tilpasset i hele forløbet, og jeg har uden problemer kunne træne dem alene.

Med hensyn til til kost, så har kostplanen været simpel og let og følge. Spørgsmål er blevet besvaret på mail eller ved træning. Har ikke følt sult og efter cirka otte dage, var kosten en naturlig del af hverdagen.

Det har været meget motiverende at se, hvordan kombination af kost og træning har givet resultater fra dag et.

Jeg har fået mere overskud og er blevet mere tilfreds med mig selv.

Har resultaterne og samarbejdet levet op til dine forventninger?

Jeg kom med et mål om at tabe 10-12 kg i løbet af de 10 uger. At jeg har tabt 17 kg, har overgået mine forventninger.

Thomas har hele tiden været utrolig motiverende og lydhør, men samtidig hård og resultatorienteret. Jeg kan kun give Thomas mine bedste anbefalinger.

Har du fået andet ud af dit forløb ud over de fysiske ændringer?

Jeg har indset, at det er vigtigt og passe på sin krop. Resultatet er indlysende – mere overskud i hverdagen og jeg har det godt med mig selv.

Hvad har været godt ved forløbet/træningen/kosten?

Det, at der bliver fulgt op på dit vægttab hver uge, har været meget motiverende for mig samtidig med, at man kunne se resultaterne.

Træningen har været hård, men bygget op på en måde, så kroppen kan følge med. Kostplanen er simpel, og giver en mulighed for selv at variere, så den ikke bliver kedelig, og man ikke er sulten.

Hvad er dine planer i fremtiden?

Jeg skal tabe 8-10 kg mere inden for de næste tre måneder, og herefter skal jeg holde det niveau ved træning og kost.

interview_picThomas’ kommentar: Claus har gennem hele forløbet fulgt planen til punkt og prikke. Han har trænet hårdt og arbejdet på at lære de forskellige øvelser, så han nu selv kan træne godt og effektivt. Jeg har kun ros tilovers til Claus, der har formået at smide 17 kg på så kort. Jeg er sikker på, han nok skal nå sit mål om at ramme de 85-87 kg til næste år.

Vil du gerne tabe dig ligesom Claus, så fang mig på [email protected] – så finder vi et forløb, der passer til dig.

Leave a Reply