Farvel 2013 – Halløjsa 2014

Farvel 2013 – Halløjsa 2014

Farvel 2013 – Halløjsa 2014

Vi prøver noget nyt. Tryk ‘play’ på nedenstående video.

Godt så. Nu kan du læse videre.

Onsdag den 1. januar 2014. Et år er gået, og så er det jo moderne at reflektere over fortiden. Jeg tror, jeg i stedet vil se fremad. Men I skal da ikke snydes for mit 2013, så det kommer til sidst i denne blogpost.

Et par formanende ord: Hvis du ser tilbage på året, der gik, så lad være med at dvæle ved de ting, du burde have gjort anderledes. Lad være med at fokusere på ‘hvis nu’ og ‘bare jeg havde’. Du kan ikke ændre på fortiden, men du kan ændre på fremtiden. Det er klicheer, men ikke desto mindre sandt. For mange lever i fortiden.

Har du noget på hjerte, så kom ud med det.

Det gælder alle livets facetter. Det værste, der kan ske, er en afvisning (af den ene eller anden art). Men så ved du besked.

En fejl er kun en fejl, hvis man ikke lærer af den.

2014

2014 er året, hvor jeg forhåbentlig påbegynder og færdiggør mit speciale. Jeg læser cand.ling.merc i Virksomhedskommunikation og skal i gang med 4. semester, så snart er jeg ude af uddannelsessystemet. Jeg gruer for specialet.

I år bliver også året, hvor jeg skal uddanne mig til personlig træner på Fitness Institute, hvilket jeg glæder mig til og har store forventninger til. Jeg har endnu ikke besluttet, om jeg har tænkt mig at springe ud som personlig træner, men tanken tiltaler mig mere og mere.

Planen er også at stå på scenen til DBFF’s Newcomers Cup 2014, hvis jeg kan opnå en form, både Casper Jespersen (min træner) og jeg kan godkende. Ellers hedder det 2015 i stedet.

Og så vil jeg drikke mindre, thi jeg altid bliver deprimeret, når jeg har tømmermænd.

2013 – tilbageblik

Jeg har en tendens til at glemme dårlige tider, så derfor syner 2013 til at have været et rigtigt godt år, hvilket jeg vælger at tro på. Jeg skriver dette indlæg efter et brag af en nytårsfest, som har sat sine spor, men det var en perfekt udgang på året med en bedre afslutning på aftenen end jeg havde turdet håbe på. Faktisk sluttede mit 2013 helt usandsynligt positivt på den personlige front, hvilket jeg ikke havde forestillet mig for en måned siden.

IMG_0002_2

2013 var året, hvor jeg blev 25 år gammel. Av. Tættere på 30 end 20. Jeg blev fejret, fik kanel og missede byturen. Hvad mere kan man forlange? I løbet af foråret var jeg også et smut i Dublin sammen med en masse fra mit kandidat-studium. Desværre blev jeg virkelig syg under flyveturen, så de første par dage var jeg på halvt blus. Det var dog en virkelig god tur, og Dublin er en spændende og flot by. Og så har de gode øl.

Analyse af scapula (skulderbladet) til undervisning i fysiologi og anatomi

Analyse af scapula (skulderbladet) til undervisning i fysiologi og anatomi

I starten af året begyndte jeg samtidig at gøre mig tanker om min tilværelse og i særdeleshed min fremtid. På uddannelsesfronten læser jeg Virksomhedskommunikation og er – heldigvis – snart færdig, men det gik op for mig, at livet er for kort til at gøre ting, man ikke finder glæde ved. Det betød, at jeg tilmeldte mig Fitness Institute, hvor jeg gik hen og blev uddannet Fitnessinstruktør. I 2014 skal jeg så uddanne mig som personlig træner ved siden af specialeskrivning, så det bliver en spændende tid.

IMG_0014_2

Som både redaktionschef og skribent på Træningsmagasinet, har jeg oplevet, hvordan vi nu har opnået at få trykt to udgivelser og snart udgiver femte blad (kommer i starten af januar og bliver virkelig godt). Det er en fritidsbeskæftigelse, som tager tid, men samtidig er utroligt givende. I fremtiden har jeg et lille ønske om, at jeg kan hellige mig bladet mere og måske derigennem være med til at udbrede kendskabet til det. I kan som altid finde det gratis på www.issuu.com 🙂

IMG_0005_2

Hidetada Yamagishi til Loaded Cup 2013

Jeg er ikke en kæmpe bodybuilding-fan, men elsker selv at ‘leve livsstilen’. Ikke desto mindre er jeg ofte udsendt til at dække BB-stævner i Danmark sammen med min ven Kenni fra Bodybuilding.dk. Det er nogle lange weekender, hvor jeg ikke laver andet end at tage billeder og snakke med folk, men samtidig møder man en masse spændende personer. I år interviewede jeg således både Dana Linn Bailey (som senere hen blev Ms. Olympia) og Peter Lagermand til Loaded Cup 2013. Jeg fik derudover trykket hånd med IFFB Pro bodybuilder, Hidetada Yamagishi (billedet). Lav, men stor gut. Shawn Rhoden var der også, men han var knap så snakkesalig.

IMG_0013_2

Ud over Loaded Cup sad jeg også bag kameraet til DBFF’s Newcomers Cup 2013, hvor flere af mine venner deltog. Jeg skreg mig hæs, når de var på scenen, mens jeg samtidig forsøgte at passe mit job som fotograf. De klarede det alle virkelig godt med flere medaljer til følge, og det var fedt at yde opbakning til dem, som de stod der i deres livs form – godt gået!

IMG_0011_2

Det hele skal jo ikke gå op i fitness. I 2012 var jeg på rundrejse i USA i tre måneder, så det stod klart, at årets ferie ville være af lidt kortere varighed (= billigere). Jeg hoppede ind i min Polo (hun er sgu dejlig) sammen med to af mine rigtig gode venner, og så kørte vi ellers til Amsterdam og festede i tre dage. Det blev forresten ikke billigt, men det var sjovt og virkelig tiltrængt i august, inden jeg påbegyndte en ny etape.

Efter Amsterdam-turen skulle jeg nemlig begynde i praktik hos Eksportforeningen i Silkeborg som marketingpraktikant. Her sluttede jeg den 20. december, men havde åbenbart gjort så godt et indtryk, at de tilbød mig en stilling som deltids-kommunikationskonsulent til og med juli 2014. Det har jeg takket ja til, fordi jeg er rigtig glad for at være der, og har udviklet mig meget i min tid hos dem.

2013 blev også året, hvor jeg igen fik et .dk-domæne (denne blog). Det er stadig småt med følgere, men hvis I, der læser med, bliver både klogere og underholdt, er jeg sådan set tilfreds. Jeg håber, at I har det sådan, når I læser herinde.

IMG_0015_2

Nu hvor jeg sidder og løber ovenstående igennem, ser jeg, at det er ret overfladisk. Og at jeg ikke rigtig nævner nogle nedture. Det tager jeg som et tegn på, at jeg har været forskånet for de helt store ulykker. Eller at jeg husker usandsynligt dårligt. Alt i alt klager jeg ikke over mit 2013, selvom der selvfølgelig har været både op og nedture. Når alt kommer til alt, er der jo ikke noget, der er så dårligt, at det ikke er godt for noget.

IMG_0016_2

Ohh and by the way, så besluttede jeg mig også for at ville konkurrere i ‘fitness’ igen og ansøgte derfor om at blive en del af Team Performance Gym-holdet. Planen er at stille op i 2014, hvis formen er til det. Ellers vurderer jeg i samråd med min træner, Casper Jespersen, om det skal være 2015 i stedet.

Og så var 2013 året, hvor mine køller voksede sig til +40cm, hvorfor de nu kan betegnes som guns (vigtigt). I skrivende stund er de dog ikke mere end cirka 41.5, men det kommer 🙂

Skriv et svar