Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter

foto 4

Fyldte peberfrugter er virkelig nemt og lækkert (og så mætter det tilsyneladende helt vildt). Jeg lod mig inspirere af denne opskriftSuperberry.dk, men ændrede selvfølgelig lidt på ingredienserne.

 

Ingredienser (nok til 2-3 personer, 60 minutters tilberedningstid inklusiv tid i ovnen)

  • 6 peberfrugter
  • 500 gram hakket oksekød
  • 75 gram feta
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2-3 gulerødder
  • 1/4 squash
  • 100 gram majs
  • 75 gram ris

foto 2

Fremgangsmåde

  • Alt afhængig af den ris-sort, du vælger, skal du starte med at sætte risene over (jeg brugte brune ris, og de tager 40 minutter om at blive klar – vælger du en ris-sort, der tager kortere tid om at koge færdig, skal du vente lidt)
  • Brun lidt økologisk smør i en gryde, svits løg og hvidløg og tilsæt oksekødet samt krydderier. Lad det simre, men lad være med at gennemstege det
  • Tilsæt de hakkede tomater og lad det simre i en 5-10 minutter
  • Tænd ovnen på 200 grader og klargør peberfrugter ved at skære toppen af og fjerne kernehuset
  • Tilsæt squash, majs og gulerødder og lad det simre i 5 minutter
  • Tilsæt de færdige ris og fetaen, rør hele retten rundt og smid det i peberfrugterne
  • Smid toppen på peberfrugterne og giv dem 20 minutter i ovnen
  • Enjoy
foto 3

Det færdige resultat – burde måske have fjernet toppene 🙂

Skriv et svar