Forside » Få penge tilbage med MobilePay Back

Få penge tilbage med MobilePay Back

Læsetid cirka 2 minutter

Vil du gerne spare/tjene lidt ekstra lommepenge uden at røre en finger? Så er Danske Banks nye “MobilePay Back” klart noget for dig 😉

Få penge tilbage: MobilePay Back

Uden at gøre det store væsen ud af sig, har MobilePay / Danske Bank lanceret MobilePay Back. Det går kort sagt ud på, at betaler du med MobilePay, har du chancen for at få refunderet beløbet af MobilePay.

Hvis du har held i et swipe, og der er MobilePay Back, får du en push-besked på mobilen med det samme – og pengene bliver sat tilbage på den af dine konti, de lige er blevet trukket fra.
Vores algoritme vælger automatisk tilfældige brugeres køb ud, og betaler dem tilbage. Der tages ikke højde for, hvilken forretning du har handlet i, eller om du har fået MobilePay Back før – DanskeBank.dk

Det virker

Nu tænker du nok: Det vinder jeg sgu aldrig. Meeeen nu prøvede jeg faktisk at bruge MobilePay den 17. august (den dag, det blev lanceret) og sekundet efter fik jeg faktisk refunderet 49 kroner 😀 Beløbsgrænsen er sat til 1.500 kroner (middag for to), så du skal ikke lige købe en bil på beløbet – men altså, det er fedt uanset hvad.

Mobilepay back-giver-heldige-deres-penge-tilbage
Kilde. DanskeBank.dk

Hvorfor MobilePay Back?

Personligt tror jeg, det bunder i, at Apple Pay snart indtager Danmark + Nets er igang med deres mobile Dankort (som kører forfærdeligt pt.). Ved at give folk 8 uger til at teste betalinger med MobilPay (og indrøm det: Du har tænkt dig at gøre det, fordi du gerne vil vinde 😛 ), bliver det til en vane – og hvem vælger så MobilDankort eller Apple Pay, når du MobilePay gør det samme (og du er vant til at bruge det).

Genialt, Danske Bank!

Kilde: MobilePay Back giver dig pengene tilbage

Leave a Reply