Forside » Ting, der irriterer mig: Folk, der ikke fjerner deres høretelefoner

Ting, der irriterer mig: Folk, der ikke fjerner deres høretelefoner

Ting, der irriterer mig: Folk, der ikke fjerner deres høretelefoner

Hvor svært kan det lige være at fjerne sine høretelefoner, når man snakker med andre mennesker? Eller når du står i Netto og skal betale? Eller bestiller en shawarma hos den lokale? For fanden altså, hvor er folks høflighed forsvundet hen?

I dag skal det handle om den latterligt dårlige vane, det er, at beholde sine (h)øretelefoner på, når man har kontakt til andre mennesker. Det er tid til anden udgave af “Ting, der irriterer mig” (læs del et om Game of Thrones-fanatikere her).

Og jeg tænker selvfølgelig mest på in-ear øretelefoner og lignende. Har du hørebøffer på, forventer jeg ligesom, at du ikke henvender dig.

Fjern de (h)øretelefoner

Hvornår blev det standard at være så ligeglad med andre mennesker, at man ikke lige kan fjerne dem? Jeg nægter ganske enkelt at snakke til en person, før han/hun har fjernet sine høretelefoner. Hvordan skal jeg vide, om du kan høre en skid af, hvad jeg siger? Du kan ligeså godt få smadret øregangene af den nye med Katy Perry eller høre tramp på fuld smadder, mens jeg forsøger at have en samtale med dig. Tænk på ekspedienten i Netto, der giver dig et “Hejsa” og “Hav en god dag”, og du kvitterer bare med et ligegyldigt blik og aner ikke, hvad han/hun siger til dig.

Fjern de høretelefoner - eller tag en walk of shame som i Game of Thrones
Kilde: Pointmetotheplane.boardingarea.com

Og nej, at fjerne én af sine (h)øretelefoner er langt fra nok – det er nærmest mere provokerende. Betyder det, at jeg kun får halvdelen af din opmærksomhed? Er jeg virkelig ikke mere værd end en ligegyldig radiovært på P3? Eller “Despacito” som vi alle, indrømmet, har hørt til ukendelighed de sidste par måneder. Ud med begge to, pomfrit. Vis, at jeg rent faktisk er noget værd. Og vis at dine medmennesker er noget værd, når du står og venter på din pizza, men ikke reagerer, når de råber din bestilling – fat det, vi andre er også sultne!

Ikke om jeg vil ha’ det! Fjern de høretelefoner, når du interagerer med andre mennesker! Punktum.

Leave a Reply