Forside » Forløb: Danni Fjord

Forløb: Danni Fjord

Læsetid cirka 3 minutter

Fortæl kort om dig selv og din baggrund

Mit navn er Danni Fjord, jeg er 29år, og så er jeg skolelærer, hvor jeg blandt andet underviser i idræt i de ældste klasser. Jeg kommer fra Vestjylland, men har boet i Aarhus de sidste syv år.

Jeg har altid dyrket meget sport og dyrker pt ishockey i min fritid, men har dog de seneste år været præget af skader, hvorfor vægten blandt andet er røget i vejret, og jeg har tabt muskelmasse.

Fra 127,1 kilo til 103 kilo på bare tre måneder!
Fra 127,1 kilo til 103 kilo på bare tre måneder!

Hvorfor valgte du at kontakte Thomas Moberg Fitness?

Jeg var som sagt blevet for tung og havde nogle skader i knæ og skulder, som jeg gerne ville af med eller få kompenseret for ved hjælp af øget muskelmasse.

Jeg valgte blandt andet Thomas’ tilbud på baggrund af god omtale samt tidligere resultater med klienter.

Hvordan har du oplevet forløbet?

Det har været et hårdt, men meget motiverende forløb, hvor jeg har tilegnet mig nogle gode vaner. Det var specielt hårdt i begyndelsen, hvor omlægning af kost og nyt træningsprogram fyldte, men efter lidt tid blev kosten en del af hverdagen og træningen mindre hård i takt med, at jeg kom i bedre form, og kiloene raslede af.

Det var også meget motiverende, at jeg tabte mig så kontinuerligt gennem hele forløbet.

Hvordan var kosten/ændringerne for dig?

I begyndelsen var det meget svært at finde på opskrifter og gøre den nye kost til et naturligt tankemønster, men efter nogle uger blev det nemmere, og kosten fyldte ikke på samme måde, da det var blevet en naturlig del af hverdagen.

Jeg oplever også at have fået mere energi ved kostomlægningen og resultatet af kostomlægningen, har bestemt også givet blod på tanden.

Hvordan har træningen været?

Den har været afvekslende og rigtig god. Der har været meget fokus på teknik, hvilket har gjort, at mine skader næsten ikke mærkes længere.

Har resultaterne og samarbejdet levet op til dine forventninger?

I den grad. Jeg har opnået mere, end jeg havde turde håbe på , da vi begyndte.

Har du fået andet ud af dit forløb ud over de fysiske ændringer?

Jeg har fået mere energi og bedre selvværd.

Hvad har været godt ved forløbet/træningen/kosten?

Det hele har været godt, og jeg tager en masse gode vaner med mig.

Hvad er dine planer i fremtiden?

Jeg taber mig fortsat, og vil gerne tabe mig et par kilo mere. Jeg vil også fortsat træne og spise sundt, da det er sådan jeg har det bedst.

Hvad fik Danni ud af forløbet?

Thomas: Danni startede med at veje 127,1 kilo den 13/7, da vi mødtes første gang og sluttede på imponerende 103 kilo den 7/10 – altså et vægttab på 24,1 kilo på cirka 90 dage/tre måneder. I den periode var han stadig social, og deltog i blandt andet familiefester og et bryllup uden at holde igen, hvilket blot viser, at det er muligt at leve sundt og fornuftigt uden at undgå alting og samtidig tabe sig.

Danni har gjort alt, hvad jeg har bedt ham om, og har virkelig fået imponerende resultater. Ud over vægttabet er han gået fra at kunne lave 0 pull ups uden irritation til at kunne lave tre hele pull ups. Derudover er hans kondition forbedret markant, hvilket han har kunnet mærke til sin ishockey-træning.

Leave a Reply