Forside » Forløb: Teddy

Forløb: Teddy

Fortæl kort om dig selv og din baggrund

Jeg hedder Teodora men bliver kaldt for Teddy. Jeg er født og opvokset i Bulgarien, men har boet i Danmark de sidste otte år. Jeg arbejder som afdelingsleder og bor i Aarhus, men har faktisk fået nye udfordringer per 1/12 hvor jeg flytter til Købehavn. 

Hvorfor valgte du at kontakte Thomas Moberg Fitness?

Efter jeg blev 20, begyndte vægten stille rolig at stige, og jeg havde nået til cirka 78 kg på et tidspunkt, hvilket var et wake up Call. Jeg tog mig sammen og begyndte at træne regelmæssigt, hvorved jeg tabte de første kilo, men lige pludselig i starten af 2015, på grund af rigtig mange ting, mistede jeg mit overskud og generelt lysten til at træne. Så der skulle bare ske noget, og jeg kunne mærke, at jeg havde brug for en lille (ok, kæmpe) skub. 

Min bedste veninde har været medlem af Performance Gym Aarhus og fået fantastiske resultater med en træner derfra, og det var grunden til, at jeg lavede en lille research på Facebook og Instagram. Det var et oplagt valg, at jeg skulle have en mandlig coach, da jeg hele mit liv har haft mandlige coaches/ledere/mentors. Her fandt jeg Thomas’ profil og læste lidt omkring ham og kunne mærke, at det var ham, der skulle være min træner, så jeg skrev en mail til ham! Efter vores møde kunne jeg mærke en connection og var 100% sikker på, at det nok skulle blive godt. Ud over det så virkede han meget sød og rar. Fandt dog ud af efter vores første træning, at han er en bad ass træner. 

Hvordan har du oplevet forløbet? 

Det var virkelig hårdt til at starte med. Både fysisk, men også mentalt. Men efter et par uger, hvor jeg kunne se resultater, vidste jeg, at det var alle smerter værd! 

Under hele forløbet har Thomas været virkelig god til at give mig den support, jeg har haft behov for og sidst, men ikke mindst, var forløbet tilpasset til min hverdag, hvilket var fantastisk – jeg har både været ud og spise, på ferie og på festival. Det er meget vigtig for mig at have et social liv, og det synes jeg slet ikke har været en udfordring. Og lige nu kan jeg mærke, at jeg har fundet balancen i min hverdag, hvilket er fantastisk. 

Hvordan var kosten/ændringerne for dig?

Til vores møde fortalte jeg Thomas, at jeg er rigtig sulten om aftenen, når jeg kommer hjem efter job. Kostplanen var skræddersyet efter mine behov, og det var en kæmpe overraskelse, hvor meget jeg egentlig skulle spise. Husker det stadigvæk, som det var igår, at jeg fortalte Thomas, at jeg synes det var utrolig meget mad, jeg skulle spise og slet ikke syntes, det var nødvendigt. “Det skal du,” sagde han så, og stille og roligt vænnede min krop sig til de kæmpe måltider/mellemmåltider og idag synes jeg, at det er fantastisk, at jeg kan spise så meget sund mad og stadigvæk se udvikling på min krop. 

Hvordan har træningen været?

Jeg plejer at sige at jeg har haft et love-hate relationship med Thomas. Jeg kommer virkelig meget til at savne vores træning dates. Hver eneste uge har jeg glædet mig som et lille barn til vores ugentlig træninger. Det har været hårdt. Til tider var det virkelig hårdt, men kæft hvor var det også godt. Det skub han giver, når vi trænede sammen – priceless. 

Har resultaterne og samarbejdet levet op til dine forventninger?

Hell yeah! Alt har været fantastisk, jeg kan slet ikke klage over noget! Jeg har fået nogle virkelig god resultater. Jeg har fået mit overskud tilbage, som var det vigtigste for mig! Ud over det, så har jeg fået en virkelig lækker krop. 

image1
Teddys udvikling fra den 08/05-2015 til den 20/10-2015. Fire måneder og 4.9kg kan gøre en kæmpe forskel!

Har du fået andet ud af dit forløb ud over de fysiske ændringer?

Som sagt mit overskud. Og jeg er blevet mere glad, end jeg var fra fem måneder siden – det kan både venner og kollegaer mærke. 

Så har jeg fået nogle fantastiske redskaber, som jeg kan bruge i min fremtid. Jeg kender min krop nu, og jeg ved, hvad der er godt og, hvad der er knap så godt for den! Min livstil har også ændret sig fuldstændigt, og jeg er blevet meget bevidst omkring mad, kost og træning. 

Hvad har været godt ved forløbet/træningen/kosten?

Alt. Det, der ikke er godt, er, at det er færdigt. Skulle jeg ikke flytte til København så havde jeg nok købt et forløb mere.

Hvad er dine planer i fremtiden?

Now I am on my own. Thomas har været rigtig god til at støtte mig og booste min selvtillid og sikre, at jeg kan klare mig selv. Men nu skal jeg prøve at være alene – og dog. Har lavet en lille research omkring trænere og muligheder i København og jeg regner med, at efter alt stress med flytning og så videre er overstået, så kontakter jeg en af dem. Men indtil da skal jeg blive ved med at træne 3-4 gange om ugen og bruge de redskaber, jeg har fået af Thomas og nyde livet. 

Sidst, men ikke mindst – tusind tak for det fantastiske samarbejde og masser af anbefalinger herfra.

Leave a Reply