Hjem » Gratis træningsprogrammer

På denne side tilbyder jeg gratis træningsprogrammer til dig, der gerne vil have resultater fra din træning.

At følge et træningsprogram giver dig struktur og et formål med din træning. Følger du et struktureret træningsprogram, kan du følge dine fremskridt, dygtiggøre dig til adskillige øvelser og få mere ud af din træning.

Hvorvidt programmet skal være personligt eller ej, er helt op til dig. Nedenfor har du mulighed for at downloade forskellige programmer – helt gratis og uden forpligtelser. Det eneste jeg beder om er, at du følger programmet i 3-4 uger og gør præcis, som der står beskrevet. Hvis du ikke har rykket dig i din træning, har du kun brugt 3-4 uger af din tid (og du har hele livet til at indhente det), men jeg vil næsten garantere, at du vil opleve ny fremgang.

Har du specifikke udfordringer, er du stærkere i den ene side, smerter ved squat og lignende, anbefaler jeg et personligt tilrettelagt træningsprogram eller et onlineforløb, da nedenstående programmer ikke tager højde for, at vi alle er forskellige.

Programmer for hypertrofi/muskelvækst

Jeg vil desuden anbefale dig, at downloade denne guide til hypertrofi-programmet. Her får du forklaret, hvordan du læser dit program, du får gode råd til kosttilskud og link til min YouTube-kanal, hvor du finder alle øvelserne udført.

Hjælp til øvelser

Hop ind på min YouTube-kanal her. Der får du videoer af alle øvelserne i programmerne. Er der en øvelse, du ikke kan finde, kan du fange mig på pt@thomasmoberg.dk.