Forside » Hvad står der på min ønskeseddel?

Hvad står der på min ønskeseddel?

Læsetid cirka 2 minutter

For mig betyder et nyt år endnu en fødselsdag (det gør det vel strengt taget for alle?). Jeg fylder nemlig år i januar. Og denne gang bliver jeg 30. Puha. Men dagen skal fejres med L, gode bøffer og lidt rødvin. Og heldigvis betyder det også gaver! Men hvad står der på en 30-årig guts ønskeseddel? I bet you are dying to know 😀

Penge

I know. Kedelig gave. Men sagen er den, at min familie alligevel ikke gider shoppe fødselsdagsgaver, fordi de lige har købt julegaver. Og L og jeg skal både til London og Canada i år, så der er nok at spare op til.

Skjorter

Jeg mangler skjorter til arbejdsbrug (og fritid for den sags skyld), og endelig har jeg fundet et mærke, der passer: Eterna. Inden jul købte jeg to styk i størrelse 42, og selvom jeg skal vænne mig til ikke at passe en 44’er, så er det lækkert med skjorter af god kvalitet, der bare sidder. Så nu skal der suppleres med flere. Blandt andet har jeg kigget på XO og Eton hos Kaufmann.

Eterna skjorte ønskeseddel Thomas Moberg
Så bliver det ikke meget mere business? (Ps. Det er ikke mig på billedet 😀)

Toaster

Alle elsker toasts. Sådan er det bare. Og det gør vi også. Men L’s toaster er noget forfærdeligt lort, der ikke er til at rengøre. Og så kan du ikke skifte pladerne ud med plader til at lave vafler. What the f***? 😀

Philips Steam & Go

Når vi snakker skjorter, snakker vi også strygning. Og ALLE hader at stryge. Og L gør det ikke for mig 😀 Så jeg ønsker mig en “stofdamper”, som burde kunne tage det værste, indtil jeg selv krøller mine skjorter ved at tage dem på. Instant fan. Ved du, om de overhovedet virker?

Philips Steam Go GC332 ønskeseddel Thomas Moberg

Royal Copenhagen kaffekrus

Jeg bliver 30 – bær over med mig. I et hus skal der også lækkert service til. Og vi er faldet lidt pladask for Royal Copenhagen hvid riflet kaffekrus (29cl – ellers skal jeg jo lave 40 kopper hver morgen). Har jeg i hvert fald fået besked på 😛

royal copenhagen termokop 29 cl hvid riflet ønskeseddel Thomas Moberg

Enigma 425 fra Louis Poulsen

Man har vel lov til at drømme? Enigma 425 designet af Louis Poulsen er virkelig en lækker lampe. Og jeg mangler to. Jeg får dog ikke så store gaver – desværre.

Enigma 425 Louis Poulsen ønskeseddel Thomas Moberg

Hvad står der på din ønskeseddel?

Det var min ønskeseddel – men hvad står der så på din?

Ps. Dette indlæg indeholder affiliatelinks

2 comments

Leave a Reply