Forside » Hvorfor sætte et bilklistermærke på sin bil? Jeg forstår det ikke!

Hvorfor sætte et bilklistermærke på sin bil? Jeg forstår det ikke!

Er det bare mig? Eller er klistermærker på biler bare mærkeligt? Hvor fedt er det lige at have “baby ombord” bag på Corolla’en? Eller et “Get off my ass before I give your car a facelift”?

Jeg forstår det virkelig ikke.

Altså, hvad har man tænkt, da man lige smed et klistermærke på sin bil? Har man tænkt “hmm, der mangler ét eller andet lige her. Nu ved jeg det! Et klistermærke, hvor der står, at jeg spiller golf! Det er perfekt, Torben!” Eller tænker man, at det øger værdien på bilen? Eller at folk kører anderledes, når de kan se, at du går med kilt/spiller tuba/holder med Skagen IF?

En gang fik jeg et par plysterninger til min gamle VW Polo. Jeg gik på universitet, og det var en intern joke samt en “hyldest” til en ven. Så de blev der. Men de eneste klistermærker, der skal være i min bil, er vignetten, så jeg kan køre rundt i Tyskland, Østrig eller Schweiz (etc.) 😂

Men altså. Kan nogen forklare mig, hvorfor bilklistermærker stadig findes? Og hvorfor nogen bruger dem? For jeg kan bare ikke forstå det 😄

Okay, indrømmet: Skulle jeg have et klistermærke på min yndige Seat, skulle det være det her (og forstår du ikke referencen, bedes du se “The Fast and the Furious” med det vuns!):

bilklistermærke dude-i-almost-had-you-paul-walker
Kilde: https://shinetech.dk

Leave a Reply