Forside » Forløb: “Jan”

Forløb: “Jan”

Læsetid cirka 4 minutter

“Jan” (som vælger at være anonym) kom til mig med et ønske om at opbygge muskelmasse. Hans udgangspunkt var tidligere erfaring med sport, men de sidste par år var det ikke blevet til meget motion. Vi har i hele forløbet fokuseret på at opbygge muskelmasse og lære “Jan” nye træningsteknikker og metoder til at strukturere både kost og træning, så han selv efterfølgende ville være i stand til at træne videre og opnå de resultater, som tidligere er udeblevet.

Læs “Jans” historie nedenfor.

collage_foer
Før-billede: 75 kilo
øget muskelmasse
Efter-billede: 79 kilo

Fortæl kort om dig selv og din baggrund

Jeg er 23 år og under uddannelse. Jeg har før i tiden dyrket meget sport, men stoppede med det for nogle år siden, da fredagsbarer begyndte at trække mere. Jeg kunne derefter se, hvordan musklerne forsvandt, og konditionen blev ringere.

Hvordan fandt du frem til Performance Gym Aarhus, og hvorfor faldt valget på PG og Thomas Moberg?

Det startede som en aftale med en kammerat om, at nu skulle vi til at komme i gang igen (kammeraten trak senere i land). Jeg havde i mellemtiden fået blod på tanden om at komme i gang, og da tiden var til det, besluttede jeg mig at kontakte Performance Gym . Jeg blev derefter henvist til Thomas, som jeg havde et møde med inden vi gik i gang.

Performance Gym fandt jeg på nettet og læste, at stedet havde fået rigtig gode anmeldelser.

Hvordan har træningen og kosten været for dig/ændret sig?

Kostplanen har været god, men hård at komme igennem. Inden jeg startede hos Thomas spiste jeg ikke særlig meget; jeg plejede at spise to måltider om dagen, nogen gange bare ét enkelt. Med den kostplan Thomas gav mig, skulle jeg pludselig til at spise meget mere, end jeg plejede, så det tog noget tid at vænne sig til.

Thomas har i løbet af min tid hos ham sammensat flere forskellige træningsprogrammer vi har arbejdet med. Træningen har været utrolig god, men uden tvivl meget hårdt Jeg har til tider efter træning følt, at mine arme var ved at falde af. Men på trods af det, har jeg hver gang glædet mig til at komme ned og træne med Thomas. Han er god til at presse en ekstra meget, og han er positiv, selvom man måske ikke altid kan tage øvelsen eller gentagelserne korrekt eller nok gange.

Har resultaterne og samarbejdet levet op til dine forventninger?

Samarbejdet har været super. Thomas har været god til at forklare, præcis hvordan øvelserne skulle tages for at få det bedste ud af det. Jeg har fået en hel masse brugbar viden om træningen, som jeg kan bruge i fremtiden.

Derudover har det været nogle rigtig hyggelige timer nede i centeret med lidt snak, når der har været tid under pauserne imellem sættene.

Jeg havde ikke rigtig sat mig et konkret mål, inden jeg startede, i forhold til, hvilke resultater jeg forventede. Men nu når jeg ser forskellen, er jeg godt tilfreds med det. Det tog noget tid, før jeg følte, at der begyndte at komme noget kød på mig, men så gik det pludselig stærkt derefter.

Har du fået andet ud af dit forløb ud over de fysiske ændringer?

Jeg er blevet mere glad for at træne. Nu har jeg mere styr på, hvordan de forskellige øvelser præcis skal laves og har nu fået træningsprogrammer/kostplan, som jeg kan fortsætte med i fremtiden.

Hvad har været godt ved forløbet/træningen/kosten?

Resultaterne. Og at jeg har lysten til at fortsætte med at træne for at bygge mere på nu, hvor jeg ikke træner med Thomas mere.

Hvad er dine planer i fremtiden?

Mine planer er, at jeg helt klart skal fortsætte med at træne. Om det bliver i Performance Gym eller et fitnesscenter, der ligger tættere på mig, har jeg ikke besluttet endnu.

Kostplanen vil jeg stadig se, om jeg kan følge for stadig at få samme gode resultater.

interview_picThomas’ kommentar: “Jan” er virkelig vokset på flere måder. Først og fremmest er der tydelig forskel på “Jan” for 12 uger siden og så nu. De fire kilo har virkelig sat sig godt. Derudover mestrer han et væld af øvelser nu og har lært at presse sig selv til grænsen (og nogle gange over) i centret, og derfor har han fået resultater. Det har været spændende at følge “Jans” udvikling i de sidste tre måneder, og jeg er sikker på, han nok skal udvikle sig endnu mere.

 

Hvis ovenstående har givet dig blod på tanden, er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende møde på [email protected].

 

Leave a Reply