Forside » Jeg har købt Bitcoin (kryptovaluta)

Jeg har købt Bitcoin (kryptovaluta)

Læsetid cirka 1 minutter

For et stykke tid siden skrev jeg, at jeg havde købt Ethereum. Kort tid efter handlede jeg også Bitcoin på Coinbase - faktisk af flere omgange. Jeg har også handlet Litecoins og IOTA, men sidstnævnte er ret omstændigt at handle (jeg handlede via Binance.com, og det er bøvlet). 

Alle kender Bitcoin. Eller. Alle kender TIL Bitcoin. Og alle har set, hvor volatil (ustabil) den er. Den ene dag stiger den 20% og den næste dag falder den 40%. Wow. Selv lavede jeg 30% i fortjeneste på seks dage, hvorefter jeg ventede lidt med at handle igen. Lige nu står jeg stadig til en 10% gevinst, men siden Bitcoin droppede fra 19.500$, har den ligget ret lavt. Faktisk så lavt, at jeg overvejer at investere mere i den.

Ved du intet om kryptovalutaer, synes jeg, du skal læse mit tidligere indlæg om det her.

Hvis du selv vil investere i kryptovaluta, kan jeg anbefale at handle på Coinbase. Her skal du bare bruge et kreditkort, og så kan du købe Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoins eller Ether næsten med det samme.

Hvis du selv ønsker at handle kryptovaluta (Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash eller Bitcoin), får vi begge 10$ tilsendt, hvis du køber for mere end 100$ over 180 dage via dette link eller det tidligere link til Coinbase.

Hvad med dig? Lad mig høre dine tanker om kryptovalutaer.

One comment

Leave a Reply