Forside » Jeg har købt Ethereum (kryptovaluta)

Jeg har købt Ethereum (kryptovaluta)

Jeg er på det seneste begyndt at "lege" lidt med investeringer, og nu har jeg så anskaffet mig lidt kryptovaluta i form af Ethereum. Ganske kort er Ethereum en offentlig blockchain (ligesom dens kendte "storebror", bitcoin, som jeg valgte at gå udenom - crime rider, I know). Ethereum har sin egen kryptovaluta i form af "Ether", som er den, jeg har investeret i. Ether bliver "minet", lidt ligesom bitcoins og kan så købes eller sælges hos børser som  Ethereum er en offentlig/permissionless blockchain ligesom Bitcoin og præcis ligesom Bitcoin-netværket har bitcoins så har Ethereum sin egen kryptovaluta der hedder ether. Ether-valuta bliver minet, lidt ligesom bitcoins og kan købes og sælges hos børser som Coinbase, hvor jeg har handlet.

Hvor Bitcoins er steget med omkring 1100% det sidste år, er Ether faktisk steget med 4900% i samme periode. Jeg har ingen forventning om at blive millionær ved at eje lige knap en kvart Ether, men det er da hyggeligt at følge med i og eventuelt sælge, hvis de stiger eksplosivt.

Det er super nemt at investere i kryptovaluta - hvis du har et kreditkort (og hvem har ikke det), kan du faktisk købe Bitcoins eller Ether på små fem minutter! Kurtagen (det beløb, du betaler for at købe eller sælge aktier, kryptovaluta, obligationer etc.) starter ved 0.99€ på Coinbase, hvor jeg har købt, og stiger så afhængigt af, hvor meget du køber for. Easy og billigt!

Hvis du vil vide lidt om kryptovaluta (og dermed Blockchain-teknologien, som er hele essensen bag kryptovalutaens hidtige succes), anbefaler jeg dette blogindlæg.

Ps. Hvis du selv ønsker at handle kryptovaluta (ethereum, litecoin eller bitcoins), får vi begge 10$ tilsendt, hvis du køber for mere end 100$ over 180 dage via dette link eller det tidligere link til Coinbase.

One comment

Leave a Reply