Forside » Klar til sommer: Min egen ‘forvandling’

Klar til sommer: Min egen ‘forvandling’

For mit vedkommende er det efterhånden en tilbagevendende begivenhed, at der skal smides lidt fedt op til sommeren. Om efteråret og vinteren træner jeg for at blive større og stærkere, hvorfor jeg forsøger at være i kalorieoverskud. Det giver desværre også lidt fedt på kroppen, og det vil jeg oftest gerne smide, inden solen kigger frem.

Også i år er det tilfældet. Jeg har i år brugt 12 uger på at ‘cutte’ (trænings-slang for at reducere sin fedtprocent, mens man forsøger at holde bedst muligt på muskelmassen). I bund og grund spiser jeg mindre og laver lidt mere cardio (mest interval faktisk. Det kan tælles på én hånd, hvor ofte jeg har lavet steady state cardio). Vigtigst af alt sørger jeg dog for, at der altid bliver ydet 100 % i centret.

Der er mange, der har det som mig: De vil gerne være klar til sommeren. Indlægget er ment som et indblik i, hvordan forskellige fedtprocenter ser ud. På før-billederne vejer jeg omkring 100 kilo med en middelhøj fedtprocent (alt afhængig af, hvem du spørger), mens jeg vejer knap 90 kilo på efter-billeder, men med en et-cifret fedtprocent.

Før-billeder (100 kilo glad mand)

 

Efter-billeder (90 kilo tilsyneladende trist mand)

 

Jeg håber, det giver et indblik i, hvordan forskellige fedtprocenter tager sig ud.

Står du og mangler værktøjer til at komme i sommerform, eller trænger du bare til et spark bagi, så kontakt mig på [email protected] og aftal et uforpligtende møde om personlig træning.

God sommer.

Tilføjet den 11. juli, 2014

Og sådan ser 86 kg så ud (taget den 30.06.2014).

Leave a Reply