Forside » Labfresh-skjorter: What’s all the hype about?

Labfresh-skjorter: What’s all the hype about?

Læsetid cirka 2 minutter
Labfresh business-skjorte

Jeg er lige fyldt 31. Puha. Når man bliver så "gammel", ønsker man sig ikke længere fede ting. Eller det vil sige: Praktiske ting bliver lige pludseligt til "fede ting". Så jeg ønskede mig skjorter, bukser og sko til arbejde. Spændende, I know.

Derfor blev jeg rigtig glad, da min kæreste gav mig en hvid Labfresh-skjorte. Du ved, dem der, du kan spilde rødvin på og så bare skylle det af med vand. Eller hvor baby kan tisse på dig, og så skyller du det bare af med et smil. Altså du skyller ikke tisset af med dit smil. Du bruger vand. Men du smiler, mens du gør det. Sidstnævnte episode med babyen, skjorten og urin har faktisk være en stor grund til, jeg har ønsket mig en skjorte fra Labfresh - jeg skal jo være far til maj).

Labfresh launch video

Det lyder måske lidt underligt at frygte. Og jeg er ikke sikker på, at teamet bag Labfresh har overvejet den user case. Men det er altså en reel frygt. Altså at min lille purk skal urinere (eller det, der er værre) på min skjorte lige inden arbejde (eller et arrangement). Men jeg er nok også lidt hys.

Jeg bruger normalvis skjorter fra Eterna (reklamelink) på arbejde, men med skjorten fra Labfresh i hus, skal den testes. Og så giver jeg selvfølgelig en tilbagemelding på et senere tidspunkt.

Indtil videre har den da overlevet en 30 graders vask og efterfølgende strygning. Pasformen er også rigtig fin, og jeg kan faktisk klemme mig ned i en large (bruger normalvis 41/42). Jeg vil dog også teste en XL, så jeg har bestilt en yderligere i blå, fordi Labfresh kører 15% rabat pt. (se nedenfor). For der skal trods alt en del til for at opveje prisen, som ligger på cirka 800-900 kroner - for én skjorte.

JEG KAN IKKE VENTE PÅ DIN TILBAGEMELDING

Jamen så skal du da bare slå dig løs og bestille en selv. Labfresh giver lige nu 15% rabat på flere af deres produkter her (ikke et reklamelink - bare serviceinfo) - også på "min" hvide business-skjorte.

Sammendrag
Labfresh-skjorter: What's all the hype about?
Navn
Labfresh-skjorter: What's all the hype about?
Beskrivelse
Jeg er lige fyldt 31 år og fik i den forbindelse en skjorte fra Labfresh. Du ved, dem hvor du kan spilde rødvin og så bare skylle det af. Men hvordan er den egentlig som skjorte?
Forfatter
Udgiver
ThomasMoberg.dk

Leave a Reply