Forside » Køb af kosttilskud?

Køb af kosttilskud?

Som nogle af jer måske har set, har jeg startet en lille shop her på sitet. Det er ikke noget fancy, men står du og mangler kosttilskud, har jeg udvalgt de tilskud, som jeg kan anbefale og mener, er gode at anvende i forhold til træning. Shoppen bliver med andre ord ikke fyldt med ligegyldige tilskud og produkter, men kun ting jeg kan stå inde for.

Shoppen finder du her.

Jeg vil løbende opdatere gamle artikler omkring kosttilskud, så hvis I er i tvivl om, hvorvidt et bestemt kosttilskud er noget for jer, kan I orientere jer i de forskellige artikler om emnet her på siden.

Ps. Der er gratis fragt i hele weekenden 😉

Pps. Jeg får en procentsats af al salg (det synes jeg, I skal vide), men priserne er ikke højere af den grund

2 comments

  1. Lene says:

    Hey Thomas. Kan du ikke fortælle hvad BCAA egentlig gør? Jeg ser det anbefalet flere steder, men har egentlig ikke helt forstået hvad det kan gøre for mig.
    /Lene

Leave a Reply