Forside » Forløb: Morten N.

Forløb: Morten N.

Læsetid cirka 4 minutter

Da Morten og jeg første gang mødtes, vejede han 105.3 kilo og ville gerne tabe sig. Han havde problemer med en klemt iskias-nerve og var ikke vant til at træne. I løbet af de sidste 12 uger har Morten formået at smide 25 kilo og komme i markant bedre form. Fra at kunne lave tre minutters intervaltræning, kan han nu blive ved i over et kvarter – vel at mærke med langt højere intensitet end i starten.

Derudover taler billederne deres helt tydelige sprog:

Før-billeder: 105.3 kg (Info: billedet til venstre er spejlvendt)
Før-billeder: 105.3 kg (Info: billedet til venstre er spejlvendt)
john_collage_efter
Efter-billeder: 80.3 kg

Læs Mortens historie her.

Fortæl kort om dig selv og din baggrund

Jeg er mand på 42 og dyrkede en del idræt som teenager, men fokuserede på job i stedet for motion og endte up som værende kraftigt overvægtig med begyndende problemer med ryg/iskias. Dette gjorde, at jeg fandt motivation til at få gjort noget ved både vægt- og formkurve.

Hvordan fandt du frem til Performance Gym Aarhus, og hvorfor faldt valget på PG og Thomas Moberg?

Jeg begyndte at lede efter et sted, hvor jeg kunne få et forløb med en personlig træner, der kunne lave et program specielt til mig, så der kunne tages hensyn til Iskias-smerter og en formkurve, der var ikke-eksisterende. Jeg fandt kun gode ord om Performance Gym, hvorfor valget faldt på dem. Jeg kendte ikke Thomas, før jeg kontaktede PerformanceGym, men stolede på deres anbefaling af ham – og havde desuden en samtale med ham inden forløbets start.

Hvordan har træningen og kosten været for dig/ændret sig?

Kostplanen har jeg haft utroligt let ved at overholde. Naturligvis savner man en vingummi en gang imellem, men jeg er på intet tidspunkt gået sulten i seng – eller har været desperat efter mad. Naturligvis har jeg haft lyst til sukkerholdige produkter, men der har været tale om lyst – ikke behov.

Træningen har været super. Jeg har haft timer med Thomas to gange ugentligt, hvor vi har gennemgået træningsprogram, justeret det – og i øvrigt presset på så både smidighed, kondition og styrke blev udfordret. Det har været hårde timer (både med Thomas og på egen hånd) – men resultaterne har været tydelige uge for uge. Det gør det nemmere at motivere sig selv, når man både kan se og mærke forskellen fra før til nu.

Har resultaterne og samarbejdet levet op til dine forventninger?

Vægtmæssigt har resultaterne været markant bedre end forventet. Jeg gik ind i dette med håb om at tabe 10-15 kg, men endte med et vægttab på 25 kg.

Træningsmæssigt er mine rygproblemer bedre end de har været meget længe. Jeg er desværre ikke sluppet helt af med mine smerter, men er nået så langt, at jeg fortsætter på egen hånd og regner bestemt med, at de er væk inden jul.

Har du fået andet ud af dit forløb ud over de fysiske ændringer?

Jeg kan mærke, at jeg er blevet meget mere opmærksom på min krops signaler. Både når den siger, den er træt – men også når den siger, at NU skal der laves noget. Generelt et øget energiniveau.

Hvad har været godt ved forløbet/træningen/kosten?

Forløbet har været super. Der er blevet taget hånd om mit niveau, mine behov og hvad min krop kan. Thomas har løbende spurgt ind til helbredet, energien, maden osv – og har gjort sig umage for at jeg skulle få de bedste resultater. Der har ikke været tale om, at han bare stod og råbte ”1 til!!”, men mere om at han coachede snarere end pressede. Det giver (for mig) markant bedre effekt, også på den lange bane.

I øvrigt har Thomas også været omhyggelig med at fortælle mig, hvorfor de forskellige øvelser er vigtige – hvilke muskler bruger man, hvad styrker man, hvorfor er variation i programmet vigtigt og meget andet.

Hvad er dine planer i fremtiden?

Jeg fortsætter med at træne i Performance Gym indtil videre – næste mål er at få ryggen i orden inden jul, så finder jeg et nyt mål derefter. Kostmæssigt vil jeg fortsætte med en del af kostprogrammet. Det er gået hen og blevet vane at tænke over, hvad jeg spiser, så det er nemt at vedligeholde. Jeg skal jo ikke finde de 25 kg igen.

interview_picThomas’ kommentar: Det har været en fornøjelse at arbejde med Morten. Han har fulgt planen til punkt og prikke og presset sig selv, når vi har trænet. Derfor har han opnået et fantastisk resultat. Samtidig har det været rigtig fedt at se hans fremskridt uge for uge.

 

 

Hvis ovenstående har givet dig blod på tanden, er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende møde på [email protected].

Leave a Reply