Forside » Tab dig fem kg ren fedt på fem minutter med dette hemmelige trick: Genveje til en tonet krop, lange slanke muskler, sixpack og så videre

Tab dig fem kg ren fedt på fem minutter med dette hemmelige trick: Genveje til en tonet krop, lange slanke muskler, sixpack og så videre

”Er der virkelig nogen, der tror på, at dette virker? Folk må være idioter.”

Sådan har du måske tænkt, mens du har set TV-shop-reklamer og læst bøger om, hvordan du på fem minutter taber 5fem kg, får en tonet krop og strandens flotteste flade mave. Sådan tænker jeg også i dag – men indrømmer, at jeg med min daværende manglende viden om kost og træning hoppede på alle de gode råd om, hvordan man hurtigst muligt kunne få en drønlækker sommerkrop! Jeg ville være perfekt reklamemateriale til fremtidige TV-shop reklamer:

”Før var Nana tit træt, tyk og deprimeret. Men så prøvede hun dette simple trick og nu ligner hun Heidi Klum.”

nana1

Jeg afslører her, hvilke tossede krumspring jeg har lavet for hurtigst muligt at opnå et stort vægttab! Intet af det virkede, desværre! 🙁 Det skal åbenbart ikke være nemt..

Hvidovrekuren: I har måske hørt om denne suppekur bare med et andet navn. Det siges at være en kur svært overvægtige skal på for hurtigt at tabe x-antal kilo, FØR de kan få en fedmeoperation. I kan se opskriften på denne suppe her.

Jeg lavede faktisk denne suppe med den ambition at tabe ufattelig mange kilo på kun én uge. Én uge og så ville jeg ligne Heidi Klum – amen hvor fedt var det lige! … Jeg opgav efter første omgang suppe. Jeg er i forvejen ikke den store suppeentusiast, og den her smagte virkelig ikke særlig godt. Min drøm om at ligne en Victoria’s Secret model brast lige så hurtigt, som den var startet 🙁

nana2

Vita Wrap: Vil du have en slank mave og tabe dig, mens du motionerer? Rul maven ind i Vita Wrap! Ja, det der køkkenfilm, der ligger ude i køkkenskuffen. Jeg tonsede frem og tilbage i den nærmeste skov med Vita Wrap om maven. I dag har jeg så lært, at det er ikke fedt, du taber, men væske. Nok mest af alt sved. Om maven… Og der gemte sig desværre ingen sixpack under al mavesveden.

Slankepiller: Slankepiller burde slanke! Men det gjorde dem jeg tog altså ikke. Skuffelsen har været lige stor hver gang. Grøn te og koffein har bare så minimal indvirkning, at du lige så godt kan bruge pengene på grøntsager. Jeg har prøvet piller, der var så meget koffein i, at jeg bare fik kvalme i stedet. Da jeg boede i Mexico, købte jeg nogle, som holdt mig søvnløs det meste af natten med hjertebanken og en underlig følelse i kroppen. Jeg var ikke sikker på, at jeg ville overleve og så allerede overskrifterne for mig:

”Ung dansk pige død i Mexico efter indtag af tvivlsomme slankepiller”.

Mavetræningsmaskiner: Der findes efterhånden 553 varianter i TV shop af vidunder-mavemaskinen. Jeg ved næsten ikke, hvilken af dem, der lyder mest overbevisende: Crunch ab trainer! Ab dominator! Body sculpture tummy trainer! Ab Circle Pro abdominal exerciser! Wonder core! I ved, det der monstrum, som ”næsten ikke fylder noget”, men faktisk fylder lige så meget som et strygebræt.

I reklamerne ser man flotte modeller, der skraldgriner, mens de laver den samme monotone bevægelse igen og igen fordi ”It’s so much fun and I’ve lost like 10 pounds in five days! It’s amazing, my life has totally changed! ”. Maskinen er så sjov, at du GRINER mens kiloene rasler af! Amen jeg var så meget nede med den! …

Tror jeg anvendte min mavetræner-monstrum sammenlagt 10 gange. Jeg grinede ikke én eneste gang, og kiloene raslede heller ikke af 🙁 Jeg var skuffet…

nana3

Frugt til klokken 12: Lene Hansen har altid svaret på, hvordan du bliver en sundere version af dig selv. Hun skifter dog holdning hele tiden, så man skal være på dupperne for at følge med hendes underlige trends og leveregler.

I bogen ”Fit for life” var rådet, at man ikke måtte spise andet end frugt frem til klokken 12. Så det gjorde jeg. Et par dage. Synes ikke jeg blev andet end meget sulten af al det frugtspiseri.

Nupo pulverkur: Så kunne det næsten ikke blive nemmere! Måltidsportioner i form af pulver, der skulle blandes op med vand. Ambitionen var at leve af pulvermåltider, indtil jeg blev Heidi Klum-lækker. Efter en enkelt shake modererede jeg på dette og bestemte, at halvdelen af mine måltider skulle være Nupopulver. Jeg tror aldrig rigtig, jeg kom til shake nummer to.. Det var som om, konceptet aldrig vandt ind på mig.

nana4

Udrensningspiller: Din krop er fyldt med gift, og du bør lave en udrensning én gang om året. Prøvede sådanne ’udrensningspiller’ som så meget grønne og meget sunde ud. Desværre rensede pillerne nok mere ud i min økonomi end min krop. Dyrt var det i hvertfald.

Så, ja, jeg har været en af de freaks der har prøvet at springe over, hvor gærdet var lavest – fordi jeg troede, at der var lettere og hurtigere løsninger end at ændre på kost og træning. Don’t leave me hanging – del gerne jeres krumspring til hurtigst muligt at få strandens flotteste krop 🙂

Dette indlæg er skrevet af gæsteforfatteren Nana Regalah og er satire.

4 comments

 1. Rikke says:

  Bakker dig lige op, og tilføjer citronkuren til listen! Her hoppede jeg i med begge ben og levede af citronsaft, vand og cayennepeber i en helt uge 😀
  Det tog også de 4 kg, men de kom da med lynets hast tilbage, da det almindelig mad vendte tilbage… Stor var skuffelsen 😀

 2. Åh, jeg elsker det her indlæg! Og har skam selv været der.. Pruttede mig igennem en forfærdelig uge på hvidkålskuren og var det sureste menneske i verden! Blev FYI ikke en skid tyndere 😉 De gode teenageår med de gode idéer!

 3. Jacob Mikkelsen says:

  Jeg har købt mig fattig i NUPO produkter, og til trods for at shakes’ne smager afskyeligt tabte jeg mig faktisk en anelse. Denne kur koster dyrt i kroner og muskelsvind, og vil ikke anbefale den, men hvis ret skal være ret så tabte jeg mig faktisk af det.
  Mvh

Leave a Reply