Forside » Nytårsforsæt

Nytårsforsæt

Vi skriver snart 2014, hvilket betyder, at vi snart har den 31. december. På denne dag sker der noget sjovt med rigtig mange mennesker. Lige pludselig skal de til at beslutte sig for at ændre på deres tilværelse. Måske besluttede de sig for et stykke tid siden, men faktum er, at de har lavet et ‘nytårsforsæt’.

Alle ved, hvad et nytårsforsæt er, så det behøver jeg vist ikke forklare. Og konteksten er nok fitness-/sundhedsrelateret og ikke bare en almen rant. Så er det ligesom på plads.

Jeg har ikke lavet nogle nytårsforsætter i år. Hvorfor? Fordi jeg er awesome.

IMG_7315

Ej, det er bare gas. Det er ikke derfor. Jeg har ikke lavet et nytårsforsæt, fordi jeg mener, det er en forkert måde at gribe tilværelsen an på.

Hvis du er utilfreds med dig selv eller aspekter i dit liv, hvorfor så vente til en bestemt dato med at ændre det? Hvorfor ikke bare gå i gang nu? Træt af at ryge? Stop. Træt af at veje for meget? Begynd at tabe dig nu. Træt af at være en idiot? Tag dig sammen. Taler du for grimt? Find nogle venner, der taler endnu grimmere. Eller tal pænt. Mulighederne er mange, men gør det nu i stedet for næste år.

It’s that simple.

Leave a Reply