Forside » Online personlig træning: Mai

Online personlig træning: Mai

Fortæl kort om dig selv og din baggrund:

Jeg er 27 år, arbejder som sekretær og kommer fra Djursland. Har boet i Århus siden 2008.

Jeg vægter sundhed højere og højere, da jeg over tiden har lært, at min psyke afhænger meget af, hvad jeg putter i munden og, hvor meget jeg bevæger mig, men havde inden forløbet tabt motivationen og lysten fuldstændigt. Det føltes som om, jeg alligevel hverken kunne gøre fra eller til. Og jeg var begyndt at trøste mig selv igennem mad, igen.

Hvorfor valgte du at kontakte Thomas Moberg Fitness?

Jeg har fulgt Thomas på Instagram og Facebook igennem længere tid og kunne godt lide hans indstilling og “no bullshit” attitude. Jeg tænkte nok egentlig også, at det ville være godt for mig med en mandlig coach for at undgå, at jeg selv faldt lidt i “emo”-fælden. Det skulle være en, som kunne sparke mig godt og grundigt bagi.

Hvordan har du oplevet forløbet?

Det har været super godt, lærerigt og meget mere givende, end jeg egentligt havde regnet med.

Hvordan var kosten/ændringerne for dig?

I starten var der lidt opstartsvanskeligheder, fordi jeg er laktoseintolerant og følte hurtigt at jeg blev oppustet. Der var rigtig meget mad, jeg pludselig skulle indtage, hvilket jeg ikke er vant til. Så mit hoved skulle lige følge med. Det fik vi dog hurtigt ændret på, og jeg er blevet virkelig glad for at have fået et så godt forhold til (meget) sund mad.

Jeg har ikke følt mig sulten under forløbet og har faktisk ikke haft lyst til at skeje mega meget ud. Jeg har efter aftale med Thomas givet mig selv lov til fx lørdagsslik for at finde en balance, som jeg fremadrettet kan bruge i min dagligdag.

Mai startede ved mig den 18/8-2015 med en vægt på 73.5 kg og vejer nu (15/10)
Mai startede ved mig den 18/8-2015 med en vægt på 73.5 kg og vejer nu (15/10)

Hvordan har online personlig trænet været?

Træningen var overraskende nem og overkommelig. Jeg har nok altid tænkt, at jeg skulle stå dernede i flere timer hver dag for at få resultater. Men Thomas har vist mig, at man faktisk godt kan nøjes med en time hver anden dag + en gåtur. Det har været fedt at “give sig selv lov” til at have et liv. Det har været en befrielse for mig at vide, at man ikke behøver dedikere hele sit liv til det for at få resultater.

Har resultaterne og samarbejdet levet op til dine forventninger?

Ja, uden tvivl. Jeg er mere end godt tilfreds, og jeg har fået mere ud af forløbet, end jeg regnede med. Thomas er en fantastisk coach, som altid har været klar med svar og opmuntring på mine spørgsmål, bekymringer og udfordringer.

Har du fået andet ud af dit forløb ud over de fysiske ændringer?

Mit mind-set var egentligt før, at det var “enten eller”. Enten går man all in, ellers lader man bare stå til. Jeg gik ind i forløbet med forventning om at give den en ordentlig skalle og virkelig få tabt de der kilo. Men der kom noget helt andet ud af det. Jeg har fundet en måde, som virker og, som faktisk stemmer overens med min hverdag og verden. Og jeg føler ikke længere, at jeg er nødt til at dedikere mit liv til et 8/12/14 ugers forløb, hvor jeg skal give den ALT, hvad jeg har. Det er helt klart det bedste, jeg tager med fra mit forløb.

Thomas har desuden fået mig til at sove meget bedre om natten, at fokusere på at jeg skal have min nattesøvn og, at jeg ikke skal træne flere timer om dagen  for at undgå stress. Det har virkelig stresset mig før at føle, at jeg ikke nåede alle de ting, jeg skulle. Det satte sig lige direkte på maven 🙂

Hvad har været godt ved forløbet/træningen/kosten?

Det hele faktisk. Der har været plads til at være menneske, og det har virkelig givet mig meget.

Hvad er dine planer i fremtiden?

Holde fokus på det, jeg har lært. Spise sundt, træne et par gange eller mere om ugen og langsomt få bygget den krop, jeg gerne vil have. Sørge for at det ikke bliver en stressfaktor, men noget, jeg faktisk nyder og har lyst til – for mig selv 🙂


Er du interesseret i et online-forløb, så kan du læse mere her eller kontakte mig på [email protected].

Leave a Reply