Forside » Fyldte peberfrugter med oksekød og feta

Fyldte peberfrugter med oksekød og feta

Fyldte peberfrugter med oksekød og ost
Det smager bedre end det ser ud her 🙂

Fyldte peberfrugter er virkelig nemt og lækkert (og så mætter det tilsyneladende helt vildt). Jeg lod mig inspirere af denne opskrift, men ændrede selvfølgelig lidt på ingredienserne, så den passede bedre til min smag. Alle ingredienser kan skiftes ud efter behag – altså med undtagelse af peberfrugterne.

Ingredienser (giver seks fyldte peberfrugter, nok til 2-3 personer, 60 minutters tilberedningstid inklusiv tid i ovnen)

  • 6 peberfrugter
  • 500 gram hakket oksekød
  • 75 gram feta
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2-3 gulerødder
  • 1/4 squash
  • 100 gram majs
  • 75 gram ris

foto 2

Fremgangsmåde

  • Alt afhængig af den ris-sort, du vælger, skal du starte med at sætte risene over (jeg brugte brune ris, og de tager 40 minutter om at blive klar – vælger du en ris-sort, der tager kortere tid om at koge færdig, skal du vente lidt)
  • Brun lidt økologisk smør i en gryde, svits løg og hvidløg og tilsæt oksekødet samt krydderier. Lad det simre, men lad være med at gennemstege det
  • Tilsæt de hakkede tomater og lad det simre i en 5-10 minutter
  • Tænd ovnen på 200 grader og klargør peberfrugter ved at skære toppen af og fjerne kernehuset
  • Tilsæt squash, majs og gulerødder og lad det simre i 5 minutter
  • Tilsæt de færdige ris og fetaen, rør hele retten rundt og smid det i peberfrugterne
  • Smid toppen på de fyldte peberfrugter og giv dem 20 minutter i ovnen
  • Enjoy
foto 3
Det færdige resultat – burde måske have fjernet toppene 🙂
Summary
recipe image
Recipe Name
Fyldte peberfrugter med oksekød og feta
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
3.51star1star1star1stargray Based on 3 Review(s)

Skriv et svar