Hjem » Personlig Træner Online

Personlig Træner Online – med fokus på dig

Thomas Moberg Fitness - Personlig Træner onlineMit navn er Thomas Moberg. Jeg er personlig træner online – og jeg er her for at hjælpe dig.

Med en Personlig Træner Online får du personlig træning ind i indbakken, så du kan planlægge din træning efter DIN hverdag. Det betyder, at du ikke skal planlægge dit liv efter en Personlig Træner, du kan altid kontakte mig via mail og så er prisen er lavere end personlig træning.

Når du træner mine programmer, er fokus altid på korrekt og sikker udførsel af øvelserne, så du undgår skader og bliver uddannet i at træne korrekt. Hertil har jeg en YouTube-kanal med træningsvideoer, så du altid kan søge hjælp. Du bliver udfordret på dit niveau til hver træning.

Invester i dig selv og din sundhed med personlig træning

Har du fået lidt for meget på sidebenene? Er kiloene kommet snigende, så dine jeans eller din skjorte sidder en tand for stramt? Har du svært ved at holde fingrene fra slikket? Er det på tide at tage affære?

Kan du svare ja på bare ét af ovenstående spørgsmål, har jeg løsningen: Personlig træning. Personlig træning er en investering i din sundhed. Det handler ikke om, at slå sig selv ihjel til træning og leve af kylling og broccoli. Det handler derimod om at træne klogere, spise bedre (og ofte mere) og få de resultater, du fortjener – og have det sjovt samtidig!

Tab dig på en sund og holdbar måde

Jeg specialiserer mig i vægttab, og det er min filosofi, at:

Et vægttab skal være nemt, bekvemt og så smertefrit som muligt.

Du får med andre ord ikke en 12-ugers suppekur hos mig, men derimod et fokus på kvalitet fremfor kvantitet, gode fødevarer og sunde vaner. Jeg lover dig, at du ikke kommer til at sulte. Mine forløb varierer i længde, men starter ved 12 uger og kan være lige så længe, du har lyst. Flere af mine klienter fortsætter med at træne med mig, også efter de har nået deres oprindelige mål. Kontakt mig på pt@thomasmoberg.dk, hvis du har spørgsmål eller bare er klar til at tage hånd om dit helbred.

Muskelvækst og styrke

Derudover kan jeg også hjælpe dig, hvis du ønsker at øge din muskelmasse eller styrke eller bare komme i bedre generel form. Skriv til mig, så finder vi ud af, hvordan jeg kan opfylde dine ønsker.

Så søger du en personlig træner, kan du se, hvad jeg tilbyder her: Personlig træning.

Ved du allerede nu, at du vil i gang med personlig træning, kan du udfylde dette spørgeskema, hvorefter jeg kontakter dig for det videre forløb.

Er du det mindste i tvivl eller har du spørgsmål, må du endelig ikke tøve med at skrive til mig på pt@thomasmoberg.dk – så svarer jeg hurtigst muligt.


Hvad siger andre om at have Thomas som Personlig Træner?

 

  • Under hele forløbet har Thomas været virkelig god til at give mig den support, jeg har haft behov for og sidst, men ikke mindst, var forløbet tilpasset til min hverdag, hvilket var fantastisk – jeg har både været ud og spise, på ferie og på festival – Teddy (læs Teddys historie her)

 

  • Thomas er en fantastisk coach, som altid har været klar med svar og opmuntring på mine spørgsmål, bekymringer og udfordringer – Mai, online personlig træning (læs Mais historie her)

Er du i tvivl om, hvordan en Personlig Træner kan hjælpe dig?

Så brug nedenstående kontaktformular – så finder vi frem til det forløb, der passer dine behov.

Sidst opdateret 24/08-2017. 

Der tages forbehold for trykfejl.