Forside » Personlig Træning Online

Online Personlig Træning

Mit navn er Thomas Moberg. Jeg er personlig træner online - og jeg er her for at hjælpe dig.

TRÆNINGSPROGRAMMER

Med online personlig træning får du muligheden for skræddersyede træningsprogrammer og kostplaner. Du får med andre ord optimal trænings- og kostplanlægning, professionel sparring og svar på alle de spørgsmål, du måtte have, online.

KOSTVEJLEDNING

Løbende kostvejledning/kostplan, som tilpasses før og under forløbet, så du får resultater ud af din træning og samtidig lærer at navigere gennem kostjunglen selv

LØBENDE KONTAKT

Svar på dine spørgsmål via mail løbende (du får svar inden for 24 timer (i weekenden kan der forekomme længere svartid))

HVAD SIGER ANDRE?

Hvad siger mine klienter?

caret-down caret-up caret-left caret-right
LENE

Samarbejdet mellem Thomas og jeg har helt klart levet op til mine forventninger og mere til – jeg er blevet positivt overrasket over, at et onlinetræning kan være så godt, som jeg synes det har været. Thomas har været hurtig til at svare på spørgsmål og givet feedback, hvis det var det, jeg havde brug for.

TEDDY

Under hele forløbet har Thomas været virkelig god til at give mig den support, jeg har haft behov for og sidst, men ikke mindst, var forløbet tilpasset til min hverdag, hvilket var fantastisk – jeg har både været ud og spise, på ferie og på festival. Det er meget vigtig for mig at have et social liv, og det synes jeg slet ikke har været en udfordring. Og lige nu kan jeg mærke, at jeg har fundet balancen i min hverdag, hvilket er fantastisk. 

MAI

Jeg er mere end godt tilfreds, og jeg har fået mere ud af forløbet, end jeg regnede med. Thomas er en fantastisk coach, som altid har været klar med svar og opmuntring på mine spørgsmål, bekymringer og udfordringer.

Få en personlig træner lige i indbakken

Stop med at planlægge din dag efter en træner - træn, når du vil

3

ÅRS ERFARING

OVER 200

TILFREDSE KLIENTER

TRÆNING

TILPASSET DINE BEHOV

SPIS

SOM DU PLEJER

Kontakt mig

Kunne du være interesseret i online personlig træning, så send mig en mail - så tager vi en snak