Personlig Træning - Thomas Moberg Fitness

Personlig Træning Online

  • Personlig Træning Online

    Personlig træning på dine præmisser.

Personlig Træning Online

Mit navn er Thomas Moberg. Jeg er personlig træner online - og jeg er her for at hjælpe dig.

Hvad er online personlig træning?

I modsætning til almindelig personlig træning, hvor du møder op på faste tidspunkter og betaler din træner for at tælle gentagelser, bestemmer du med online personlig træning selv, hvornår du træner. Hvis du er syg eller skal noget andet, træner du bare senere - du betaler med andre ord ikke for min tid, men blot for kostvejledning og træningsprogrammering.

Så har du brug for personlig vejledning til din træning og/eller kost, men behøver ikke træne sammen med en person i centret - så er personlig træning online måske det rigtige for dig.

Hvad får jeg?

Online personlig træning er simpelt: Du får lavet et personligt tilpasset træningsprogram og får kostvejledning skræddersyet dine behov og vaner, og så følger du "bare" planen. Du har online personlige træner med på sidelinjen på mail hver dag, så du altid kan stille spørgsmål.

Vælger du mig som din online personlige træner, stiller jeg også alle mine instruktionsvideoer til rådighed. Så kan du altid tjekke, om du udfører en øvelse korrekt.

Billigere alternativ til personlig træning

Derudover er online personlig træning et prisbilligt alternativt til en fysisk personlig træner. Faktisk sparer du ofte over 50% af prisen. Og du lærer stadig, hvordan du skal træne og spise for at nå dine mål.

Med mig som din online personlige træner bestemmer du selv, om du vil have et længere forløb (4-8-16 uger som udgangspunkt, men længere kan også aftales), eller om du hellere vil købe enkelte programmer eller kortere kostvejledning.

Vælger du et forløb hos mig, følger jeg løbende op på dine fremskridt og tilpasser både træningsprogram og kostplan, når det er nødvendigt.

Du modtager et nyt træningsprogram hver fjerde uge (som udgangspunkt - dette kan aftales). Kostvejledningen tilpasses hele tiden i det omfang, det er nødvendigt - så jeg sikrer mig, du når dine mål.

TRÆNINGSPROGRAMMER

Med online personlig træning får du muligheden for skræddersyede træningsprogrammer og kostplaner. Du får med andre ord optimal trænings- og kostplanlægning, professionel sparring og svar på alle de spørgsmål, du måtte have, online.

KOSTVEJLEDNING

Løbende kostvejledning/kostplan, som tilpasses før og under forløbet, så du får resultater ud af din træning og samtidig lærer at navigere gennem kostjunglen selv

LØBENDE KONTAKT

Svar på dine spørgsmål via mail løbende (du får svar inden for 24 timer (i weekenden kan der forekomme længere svartid))

HVAD SIGER ANDRE?

Hvad siger mine klienter?

caret-down caret-up caret-left caret-right

Samarbejdet mellem Thomas og jeg har helt klart levet op til mine forventninger og mere til – jeg er blevet positivt overrasket over, at et onlinetræning kan være så godt, som jeg synes det har været. Thomas har været hurtig til at svare på spørgsmål og givet feedback, hvis det var det, jeg havde brug for.

Under hele forløbet har Thomas været virkelig god til at give mig den support, jeg har haft behov for og sidst, men ikke mindst, var forløbet tilpasset til min hverdag, hvilket var fantastisk – jeg har både været ud og spise, på ferie og på festival. Det er meget vigtig for mig at have et social liv, og det synes jeg slet ikke har været en udfordring. Og lige nu kan jeg mærke, at jeg har fundet balancen i min hverdag, hvilket er fantastisk. 

Jeg er mere end godt tilfreds, og jeg har fået mere ud af forløbet, end jeg regnede med. Thomas er en fantastisk coach, som altid har været klar med svar og opmuntring på mine spørgsmål, bekymringer og udfordringer.

Få en personlig træner lige i indbakken

Stop med at planlægge din dag efter en træner - træn, når du vil

3

ÅRS ERFARING

OVER 200

TILFREDSE KLIENTER

TRÆNING

TILPASSET DINE BEHOV

SPIS

SOM DU PLEJER

Hvad skal jeg vælge?

Mit bedste råd til dig er at finde ud, hvad du har brug for. Vil du gerne smide 20 kg? Vil du have større arme? Skal træningen bare passe ind i din travle hverdag med to børn? Når du ved det, kan jeg bedre rådgive dig i forhold til, hvilket program du bør vælge.

Længere forløb = bedre resultater

Det er klart, at de bedste resultater skabes, jo længere et forløb, vi to kører sammen. Et langt forløb tillader mig at tænke langsigtet og planlægge både kost, træning og eventuel konditionstræning langt ud i fremtiden. Det giver os også muligheden for løbende justering over lang tid, så vi kan tilpasse alting til dit liv. Samtidig er prisen på online personlig træning også så tilpas lav, at det ikke udhuler din økonomi, skulle du vælge et langt forløb.

Uddannelse

Et forløb er også en form for uddannelse. Hvert træningsprogram varer eksempelvis fire uger som udgangspunkt, så et forløb på 4-6 måneder vil give dig næsten et halvt års træningsprogrammer, som du også kan bruge efterfølgende, og du kan studere, hvordan de er sat sammen, så du også selv kan sammensætte programmer efterfølgende.

Kostvejledning

Din kost justeres også løbende, og det er klart, at jo kortere tid, vi arbejder sammen, jo mindre kan vi nå at ændre. Skal du eksempelvis tabe mange kilo, vil jeg anbefale dig en realistisk tidshorisont - ellers knækker du halsen på projektet. Også sammen med mig. Et varigt vægttab skabes gennem sunde vaner - ikke ekstremer.

Vi finder ud af det sammen

Alt dette kan jeg hjælpe dig med. Og er du i tvivl om, hvad du skal vælge, skal du endelig bare skrive til mig - så finder vi ud af det sammen.

Kontakt mig

Kunne du være interesseret i online personlig træning, så send mig en mail - så tager vi en snak

Summary
Service Type
Personlig Træning Online
Provider Name
Thomas Moberg Fitness,
Area
Hele Danmark
Description
Søger du online personlig træning? Jeg tilbyder træningsprogrammer og kostplaner/kostvejledning online, så du kan nå dine mål!
Exit mobile version
%%footer%%