Forside » Program: Giant sets for hypertrofi og fedttab

Program: Giant sets for hypertrofi og fedttab

Danish Aesthetics spurgte mig for et stykke tid siden, om jeg ville bidrage til deres side med et program. Det er der blevet dette program for avancerede løftere ud af. Programmet er bygget op omkring giant sets og er genialt til at opbygge muskelmasse (hypertrofi) eller fedttab. Men det er super hårdt!

Sneak peek:

Giant sets extravaganza

 Dette program er for avancerede trainees og vil være en del af en ”accumulations-fase”, hvor fokus er på hypertrofi og derfor høj volumen. Sørg derfor at spise rigeligt, så du kan vokse! Får du ikke nok mad, opbygger du heller ikke muskelmasse. Især de to bendage kræver, at du får ekstra mad – for de trækker tænder ud.

Det er ikke for hvem som helst, og du skal træne med god teknik (det skal man altid, men med øvelsesvalget taget i betragtning, er skadesrisikoen langt større ved dårlig teknik end i mange andre programmer).

Programmet er et 4-split: Torso (overkrop), quadriceps (forlår), arme og skuldre og posterior chain (bagkæde – baller og baglår), som du træner fire dage i streg efterfulgt af en off-dag og så forfra. Volumen og frekvens er optimal for restitution og hypertrofi, så spiser du ordentligt, skal du nok få resultater.

Du kan også anvende programmet i en cut-fase, men vær opmærksom på, at du kommer til at blive meget træt. Meget. Træt.

Du finder hele programmet her.

Du må meget gerne skrive en kommentar her på min side, hvis du afprøver programmet 🙂

Leave a Reply