Læsetid cirka 4 minutter

Flyveturen tværs over Atlanterhavet er altid lang. Men også behagelig. Det er tredje gang, jeg skal krydse Atlanterhavet, og også denne gang har jeg glædet mig som et lille barn.

Vi startede rejsen klokken 3.15 i Århus, hvor turen gik til Billund Lufthavn. Flyet mod Frankfurt afgik 6.15, og vi havde tjekket ind, men vi ville ikke tage nogle chancer. Afsted med os.

Manglende boardingpasses

I lufthavnen gik det næsten som smurt; vi fik vores boardingpasses (som vi af uransagelig årsager ikke måtte printe hjemmefra – vi fandt senere ud af, hvorfor) og gik mod terminalen. En kop kaffe senere sad vi i flyet mod Frankfurt.

I Frankfurt fandt vi ud af, hvorfor L ikke kunne printe sit boardingpass; hun skulle til tilfældig sikkerhedskontrol. Heldigvis var det bare rutine, og hun var ude efter få minutter.

Vores mellemlanding i Frankfurt var ret kort, så efter en 90 minutters ventetid, boardede vi flyet til Seattle, som var vores endelige destination.

Live VM-fodbold i 10.000 meters højde

Sådan en 10.5 timers lang flyvetur kan godt blive kedelig, men vi så en 2-3 film + halvdelen af Sverige – Schweiz (live), så tiden gik ret hurtig. Derudover får man masser af mad, drikke og snacks på længere flyveture (vi fløj med Lufthansa herfra), så alles gut

Live VM-fodbold på flyet

En lille snack til kaffen

Hunden fra helvede

Én ting var der dog galt på vores tur: Kvinden bag os havde sin hund med. Og den var usandsynligt irriterende! Den gøede langt fra konstant, men dens gøen var så højfrekvent, at den gik lige direkte i trommehinderne!

Beklager, alle hundeejere, men for både hundens og jeres medpassagerers skyld bør I lade jeres hund blive hjemme – den er garanteret heller ikke begejstret for at flyve +10 timer i et lillebitte bur. Sorry!

Køretur i Seattle’s myldretid efter 23 timers rejsetid

Med ankomst klokken 13.30 lokal tid (og 22.30 dansk tid) var vi efterhånden lidt trætte, men før vi kunne slappe af, skulle vi lige have fat i vores lånebil og køre 4 timer for at nå til Vancouver.

Afhentningen af lånebil blev lidt af en farce, hvilket jeg beskriver i et andet indlæg, og endte med at tage næsten 45 minutter. Og så viste det sig, at bilen ikke havde Apple Carplay, så vi måtte anskaffe os en GPS, før vi kunne køre videre (det var også en farce i den lokale Wal-Mart ) – men efter et par timer kunne vi køre til Vancouver i Canada. I den værste myldretidstrafik ever. Hold. Nu. Op. Mand

Ny (kæmpe) bil, nyt land, nye færdselsregler og skiltning og 22-24 timer uden ordentlig søvn – lad os bare sige, jeg var lidt mere presset, end hvad der er fornuftigt, når du skal køre 250 mil i et helt andet land

Lidt fra ruten mellem Seattle og Vancouver – vi var for trætte til ret meget

Sikkert i Vancouver

Heldigvis gik det smertefrit, og vi ankom til vores AirBnB ved 19.00-tiden (04.00 dansk tid), så alle var glade.

Dagen blev afsluttet med at gå lidt rundt i kvarteret, finde noget aftensmad på Denman Street (vi fik en burger fra Fatburger – så I ikke behøver spilde pengene på det ), handle ind til morgenmad og så ellers bare falde døde om i sengen.

Og lige pludselig var vores roadtrip igang!

Davie St, Vancouver: En tidligere næsten udelukkende homoseksuel gade, der nu bare omfavner kærligheden til det hele
Mere fra Davie Street
49.2635385-123.1385709
Sammendrag
Navn
Roadtrip i USA/Canada #1: Rejsen til USA
Beskrivelse
Første dag på vores roadtrip i USA og Canada. Eller rettere sagt: Rejsen til USA for at påbegynde vores 3 uger lange roadtrip.
Forfatter
Udgiver
ThomasMoberg.dk

Join the Conversation

3 Comments

Leave a comment

Leave a Reply

Exit mobile version