Forside » Sammenligning af Sportsbuddy RecoveryGun og RecoveryGun Go

Sammenligning af Sportsbuddy RecoveryGun og RecoveryGun Go

Sponsoreret indhold

Massagepistoler, recovery guns, muscle massager – kært barn har mange navne. Massagepistoler er med andre ord blevet det nye blå.

Personligt havde jeg ikke selv prøvet dem, før Sportsbuddy.dk rakte ud til mig og spurgte, om jeg havde lyst til at teste og sammenligne deres to massagepistoler: RecoveryGun og RecoveryGun Go. Og eftersom jeg er blevet +30 år, har jeg altid lidt ondt, så jeg tænkte, at det da måske var en meget fornuftig ide at prøve sådan en pistol.

Jeg havde desuden hold i nakken for anden uge i streg, så det hjalp måske en del på beslutningen.

De to massagepistoler. Recovery Gun og Recovery Gun Go

Førstehåndsindtryk: Recovery Gun Go

Recovery Gun Go (Go fremadrettet) er, som navnet antyder, en lille massagepistol, der er nem at have med. Heldigvis lider kvaliteten ikke umiddelbart under det.

Kvaliteten ved Go virker ved første øjekast rigtig fin. Solid indpakning, lækker rejsetaske og så er selve pistolen pakket ind, når du får den. Rejsetasken virker robust og fylder nærmest intet.

Med Go får du, ud over selve massagepistolen, fire massagehoveder og et laderkabel. Du skal derfor selv have en lader til stikkontakten. Men altså, hvem har ikke det i dagens Danmark? Alternativt kan du lade den op i din bærbare.

Førstehåndsindtryk: Recovery Gun

Den almindelige RecoveryGun (RG fremadrettet) efterlader ligeledes et godt indtryk. RC er en tand bedre pakket ind i selve rejsetasken, men ellers er det samme standard. Her er rejsetasken også ret robust. Til gengæld er der tale om en relativt stor rejsetaske, som du skal planlægge at tage med. Vi snakker ikke skotøjsæskestørrelse, men nærmere en lidt kvadratisk toilettaske.

I forhold til Go får du med RC hele seks massagehoveder og en komplet oplader. Den er altså klar til at blive opladet med det samme.

Fælles for begge pistoler er, at de vejer ganske godt til, hvilket er et plus i min bog. Min egen erfaring er, at tung elektronik er god elektronik. Generelt virker byggekvaliteten høj i begge pistoler.

Funktionalitet og brug

Selve brugen af de to pistoler er ret ens og alligevel utrolig forskellig.

Den lille Go tændes ved at holde tænd-knappen inde. Herefter skal man trykke på tænd-knappen, hver gang man ønsker at skifte hastighed.

Det er ikke specielt elegant og jeg blev hurtigt irriteret over det.

RC er derimod lidt smartere. Her tænder du og kan så bruge +/- til at indstille hastigheden – i hele 30 trin. Der er en verden til forskel i letheden i at skifte hastighed, og selve “massagearbejdet” forstyrres ikke i samme grad ved RC.

Begge pistoler kan give et rigtigt fornuftigt tryk, og jeg kan godt mærke det bagefter i musklerne. Det kan nok aldrig erstatte en uddannet massør/fysioterapeut, men jeg kunne godt se det som et fornuftigt supplement, hvis du træner meget og/eller døjer med muskelspændinger.

Eller hvis du, som jeg, får at vide, at du masserer din kæreste for lidt.

Specifikationer

RecoveryGunRecoveryGun Go
Hastigheder304
Slag i minuttet1200 – 32001200 – 3200
Massagehoveder6 styk4 styk
TilbehørRejsetaske, opladerRejsetaske, laderkabel
VægtIkke oplyst400 gram
Pris999 kroner799 kroner

Vinder

Det er altid svært at kåre en “vinder” af en sammenligning. Det er også tilfældet her.

Personligt ville jeg vælge Recovery Gun 10 ud af 10 gange. Det vilel jeg, fordi jeg vælger efter, hvornår jeg primært ville bruge den. Og her svaret: Derhjemme.

Ideen om at rejse med en rejsepistol er rigtig god, og skal du ud og rejse og vil have en massagepistol med, bør du klart vælge Go. Men personligt vægter jeg brugervenlighed over størrelse og kompakthed. Her vægter det bare højere, at selve hastighedsindstillingen under brug er så meget bedre ved den almindelige Recovery Gun sammenlignet med Recovery Gun Go.

Ja, prisen er 200 kroner højere, men det er en lille pris at betale for en langt bedre oplevelse.

Få 10% rabat

Er du på udkig efter en massagepistol, og er du blevet overbevist om at købe en af ovenstående, får du lige nu 10% hos Sportsbuddy.dk, hvis du bruger rabatkoden “moberg10”. Jeg får ikke noget ud af det, såfremt du vælger at købe med koden.

Sammendrag
Sammenligning af Sportsbuddy RecoveryGun vs RecoveryGun Go
Navn
Sammenligning af Sportsbuddy RecoveryGun vs RecoveryGun Go
Beskrivelse
I denne artikel sammenligner jeg de to massagepistoler RecoveryGun og RecoveryGun Go fra Sportsbuddy.
Forfatter
Udgiver
ThomasMoberg.dk

Leave a Reply