Forside » Forløb: Shafi

Forløb: Shafi

Fortæl kort om dig selv og din baggrund

Jeg hedder Shafi og er 20 år gammel. Jeg er oprindelig fra Afghanistan og har boet i Danmark de sidste 10 år sammen med min familie. I sommeren 2014 sluttede jeg HHX og til næste sommer begynder jeg på Finansbachelor.

Jeg har altid spillet fodbold på et højt niveau, og det var med til, at jeg ikke vejede så meget. For mindre end et år begyndte jeg at træne, og det gik godt, og jeg tog vægt på og blev stærkere, men så blev min træning kedelig, jeg savnede inspiration og motivation og på grund af eksaminer og senere Ramadan, begyndte jeg at tabe mig, og det var ikke noget, jeg var glad for.

Mens jeg holdte Ramadan var jeg klar på at træne igen, men problemet var, at jeg stadig manglede motivationen. Jeg vidste at jeg skulle have hjælp til at starte igen og at det ville blive hårdt – især fordi at jeg holdt et års sabbatår og arbejdede meget hver uge.

efter_billede_shafi
Efter-billede: 69.3 kg
foer_billede_shafi
Før-billede: 61.2 kg

Hvordan fandt du frem til Performance Gym Aarhus, og hvorfor faldt valget på PG og Thomas Moberg?

Jeg læste om forskellig trænere, der tilbød hjælp og så videre på internettet, men de virkede ikke så professionelle, og man kunne hellere ikke møde dem personligt.

Jeg havde hørt meget om Performance Gym Aarhus gennem Facebook, og kendte derfor lidt til dem. Så Jeg kontaktede Casper Jespersen, som henviste mig til Thomas Moberg og fortalte, at Thomas Moberg især var god til et bulk-forløb (at tage muskelmasse på, red.).

Hvordan har træningen og kosten været for dig/ændret sig?

Kosten var svær at tilpasse i starten, da jeg ikke var vant til at spise så meget eller alt det, der stod i kostplanen normalt, men efter en uges tid så passede det rigtig godt, og jeg begyndte at tage stille og roligt på i vægt.

Mit træningsprogram var det bedste. Fordi at jeg havde en travl uge, så lavede Thomas et træningsprogram til mig, der var kort og hårdt. Selvom der ikke var så mange øvelser, så kunne man alligevel mærke rigtig meget efter træning.

Kostplanen har ændret min syn på mad, så jeg nu går meget mere op i, hvad maden indholder og det samme er det med min træning. Jeg er lidt ligeglad med, hvor meget vægt jeg kan løfte; det vigtigste for mig er, om jeg overhovedet tager øvelsen rigtig.

Har resultaterne og samarbejdet levet op til dine forventninger?

Jeg er fuldt trilfreds med min samarbejde med Thomas, og efter min jeg 10 ugers forvandling, så er jeg nu helt tilfreds med det, jeg har opnået sammen med Thomas. I den første uge kunne jeg løfte 80 kg i bænkpres og efter 10 uger ligger den nu på 110 kg, så hvordan kan man ikke være tilfreds?

Har du fået andet ud af dit forløb ud over de fysiske ændringer?

Ud over de fysiske ændringer så har Thomas lært mig meget om, hvordan man tager øvelserne rigtig, og det har været med til, at jeg virkelig har kunnet mærke det, hver eneste gang jeg har trænet og, at jeg har trænet rigtig. Thomas har ændret hele min syn på kost og træning.

Hvad har været godt ved forløbet/træningen/kosten?

Det bedste ved forløbet har nok været, at jeg kunne se fremgang hele tiden og, jeg kunne mærke, at jeg havde fået noget af min træning.

Hvad er dine planer i fremtiden?

Mine planer for fremtiden er, at jeg bliver vil med tage vægt på og, at jeg gør brug af de redskaber, jeg har fået af Thomas. I starten af næste år så vil jeg kontakte Thomas igen, så vi kan gøre min krop lidt mere markeret.

interview_picThomas’ kommentar: I de ti uger Shafi og jeg har trænet sammen, er der virkelig sket meget med Shafi. Ud over det åbenlyse, at hans styrke er steget virkelig meget, så har han også opbygget en god portion muskelmasse. Han har fulgt kostplanen og trænet igennem, så hvis han fortsætter med det, vil han kun få endnu bedre resultater.

Hvis ovenstående har givet dig blod på tanden, er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende møde på [email protected].

Leave a Reply