Forside » Tab dig på 12 uger – online vægttabshold for mænd og kvinder

Tab dig på 12 uger – online vægttabshold for mænd og kvinder

Er du klar til at tage skeen i den anden hånd?

Er du træt af at veje for meget, lave for lidt og i det hele taget føle dig flad og energiforladt? Så er der kun én løsning, og det er at ændre på det, investere i dig selv og tage skeen i den anden hånd. Og her kommer mit vægttabshold ind i billedet 💪🏼

Den 24. oktober starter jeg to online vægttabshold op – ét for mænd og ét for kvinder. Forløbet varer 12 uger med pause fra den 24. december til den 2. januar (så vi fortsætter til og med uge 3). Det giver dig mulighed for at forberede dig selv på de lækre juledage, og bagefter lave lidt “damage control”, hvis julemaden var en tand for god 😉

Det eneste, jeg kræver af dig, er, at du har tid til at træne 3-4 gange hver uge og er klar til at følge en kostplan (ikke 110% nødvendigvis, men du skal følge principperne). Hvis du kan gøre det, vil jeg love dig, at du vil opleve vægttab, øget energi, større styrke og bedre søvn.

Derudover skal du tage billeder af dig selv forfra, fra siden og bagfra, før vi starter og, når forløbet slutter, så du kan se dine fremskridt.

Mai startede ved mig den 18/8-2015 med en vægt på 73.5 kg og vejer nu (15/10) - vægttabshold
Mai startede onlineforløb den 18/8-2015 med en vægt på 73.5 kg og vejer nu (15/10)

Hvad får du?

  • Du får to programmer at vælge mellem hver fjerde uge – altså seks programmer i alt
  • Individuel tilrettelagt kostplan/kostvejledning
  • Du bliver en del af en lukket Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, sparre og snakke med andre deltagere (én gruppe til mændene og én til kvinderne)
  • Gode trænings- og kostvaner

Normalprisen for 12 ugers online træning og kostvejledning er 750 kroner per måned, så se det som en god mulighed for at få afprøvet struktureret og effektiv træning kombineret med god, nærende og resultatskabende kost.

Læg mærke til, at det hele foregår online – der er altså ikke fællestræninger og lignende 🙂

Jeg vil gerne understrege, at der ikke er tale om en suppekur eller et quick fix – du skal med andre ord ikke forvente at tabe dig 40 kilo for så at tage det hele på igen. Vi arbejder med at skabe gode træningsrutiner og sundere vaner/kost, så du kan tabe dig og fortsætte med at tabe dig (eller vedligeholde vægten) uden at være på “kur” eller “diæt”. Vi forsøger med andre ord at ændre dit liv, så du ikke falder tilbage i de vaner, som har gjort, at du måske ikke er tilfreds med dit nuværende udseende.

Prisen for hele herligheden er kun 1.495 kroner – det er under 125 kroner i ugen for træningsprogrammer og kostplan. Der er tale om et intro-tilbud, fordi det er første gang. Melder du til denne gang og vælger at fortsætte efterfølgende, beholder du denne lave pris 😉

Ved du allerede nu, at du er interesseret, kan du udfylde dette spørgeskema – så vender jeg tilbage, når jeg har din besvarelse.

Har du spørgsmål, kan du skrive til mig på Facebook eller på [email protected] – det er først til mølle og der er et begrænset antal pladser.

Leave a Reply