Forside » Ting, der irriterer mig: Game of Thrones-fanatikere

Ting, der irriterer mig: Game of Thrones-fanatikere

Læsetid cirka 2 minutter

Winter is coming: Game of Thrones-fanatikere

Første indlæg i min “Ting, der irriterer mig”-føljeton. Og der er nok at tage fat på! Første ting, der irriterer mig, er Game of Thrones-fanatikere.

Game of Thrones sæson 7 havde premiere for to uger siden – og det skal ikke være nogen løgn, at jeg glædede mig til igen at følge med i beretningerne fra The Seven Kingdoms etc. Men én ting, jeg ikke glædede mig til, var mængden af plads på mit Facebook Newsfeed, det ville optage. For lad det være sagt: Danskerne er nogle forkælede brokrøve, som har alt for få virkelig problemer, og derfor bræger løs på Facebook om dit og dat. I ved det jo godt.

Men hvad har det med Game of Thrones at gøre? Jo, nu skal du bare høre.

Game of Thrones-fanatikere - Spoilers
Kilde: Gameofthronesfanatics.com

Game of Thrones spoilers

Spoilers. Uhh ha. Det er ikke rart. Det er noget, fanden har skabt. Men ved I hvad? Jeg irriteres ikke over spoilers (jo, hvis en eller anden spasser fortæller mig spoilers, selvom jeg beder vedkommende lade være, men come on, hvor ofte sker det lige?). Jeg irriteres derimod over personer, som føler et behov for at bruge statusopslag til at brokke sig over, at deres Facebook-venner kommenterer opslag med spoilers, da disse opslag jo vises på førstnævnte persons væg.

Ej men come on. Så har agurketid sgu da opnået et nyt højdepunkt, hvis du føler behovet for at erklære din vrede over, at dine venner kommenterer opslag – kommenterer! – som spoiler handlingen for dig. Så har du det simpelthen for lidt at gå op i, hvis det er et reelt problem, som forringer din livskvalitet.

Et løsningsforslag kunne være at lade være med at bruge sociale medier fra søndag og indtil den dag, hvor du selv ser det nyeste afsnit. Så oplever du nok samtidig, at du får meget mere tid på hænderne, hvor du kan koncentrere dig om andre, vigtigere ting som familie, arbejde, motion og sådan. Men det er blot en tanke.

Kan I ha’ det!

Ps. Hvis du synes, dette indlæg virker helt skævt i forhold til sidens tidligere fokus (Online Personlig træning), så er det forståeligt nok. Men fremadrettet vil siden i høj grad omhandle meget mere end bare træning, så jeg håber, du fortsætter med at læse med.

One comment

Leave a Reply