Forside » Forløb: Torben

Forløb: Torben

Da Torben kom til mig, var det med ønsket om at tabe sig. Ved at omlægge hans kost og strukturere hans træning og presse ham hårdt, har Torben smidt 14 kilo, er blevet stærkere og er nu på vej under 100 kilo for første gang i mange år – godt gået, Torben!

Fortæl kort om dig selv og din baggrund

Jeg er 36 år og arbejder i et internationalt firma inden for medico industrien, hvor jeg er ansvarlig for salg af CT-scannere.

Et virkelig spændende arbejde som giver mig mange gode oplevelser, men desværre også en række dårlige vaner. Både frokost og aftensmad indtages ofte ude og sjældent har jeg haft valgt det sunde alternativ. Efter en del år med denne livsstil toppede vægten ved 125 kg og jeg indså, at det var på tide at ændre kurs.

14 kilo og en verden til forskel
14 kilo og en verden til forskel

Hvordan fandt du frem til Performance Gym Aarhus, og hvorfor faldt valget på PG og Thomas Moberg?

Fra min maksimale vægt lykkedes det at komme ned på omkring 118 kg. Derefter svingede vægten +/- 2kg, men på trods af spinning og anden træning lykkedes det ikke at komme længere ned.
Gennem en god ven hørte jeg om Performance Gym, og de gode resultater mange havde opnået. Efter en uforpligtende snak var jeg ikke i tvivl om, at det måtte være vejen frem.

Hvordan har træningen og kosten været for dig/ændret sig?

Både kosten og træningen har ændret sig meget. Når jeg ser tilbage på min tid før Gym Performance, forstår jeg godt, at vægten ikke kom længere ned. Min styrketræning var halvhjertet og uden plan, og kosten var på ingen måde optimal.

I dag får jeg færre kulhydrater end tidligere, men får dog lidt i form af ris eller kartofler til ét måltid om dagen. Jeg spiser langt flere grove grøntsager og har også lært, hvor vigtige de sunde fedtstoffer er for kroppen.

Jeg har ikke været sulten under forløbet. I starten var det svært at skulle undvære hvidt brød og søde sager. Men efter 3-4 uger er savnet noget mindre.

Har resultaterne og samarbejdet levet op til dine forventninger?

Resultaterne og samarbejdet har levet op til mine forventninger. Målet er at komme under 100 kg, og der mangler lige lidt endnu. Men vigtigst af alt er, at jeg har fået motivationen til at fortsætte. Kosten og træningen er blevet en del af min hverdag, og jeg har fået flere metoder til også at holde planen når jeg er ude med mit arbejde.

12. august: 119 kilo, da vi startede forløbet
12. august: 119 kilo, da vi startede forløbet
13 uger senere: 14 kilo
13 uger senere: 14 kilo

Har du fået andet ud af dit forløb ud over de fysiske ændringer?

Ændringerne er mange, og de er alle sammen meget positive. Jeg sover blandt andet bedre om natten og er blevet et A-menneske, hvor jeg typisk vågner frisk og veludhvilet klokken 6. Jeg er blevet langt gladere og meget mindre stresset.

Hvad har været godt ved forløbet/træningen/kosten?

At træne med Thomas har været meget motiverende. Han kan presse en til det yderste, så træningen bliver optimal. Jeg har også forstået vigtigheden i at følge en plan, og jeg har til trods for mange år i et træningscenter endelig lært at udføre øvelserne korrekt.

Hvad er dine planer i fremtiden?

Jeg skal helt klart fortsætte med den nye livsstil. Første mål er at komme ned under 100 kg, hvor jeg i skrivende stund mangler 4 kg. Derefter tager jeg delmål på 5 kg, indtil jeg når en vægt omkring de 85-90 kg.

interview_pic

Thomas’ kommentar: Det har været en fornøjelse at træne med Torben, Der har været højt humør til alle træninger, og han har givet den gas i centret. Han har ikke brokket sig eller holdt igen, men har fulgt planen og trænet hårdt og målrettet. Det viser hans resultater også, og jeg er sikker på, at han nok skal nå ned under 100 kilo og på sigt under 90 kilo. Jeg glæder mig til at se hans videre udvikling.

 

Hvis ovenstående har givet dig blod på tanden, er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende møde på [email protected].

Leave a Reply