Forside » Udtalelser

Udtalelser

Hvilke resultater kan du forvente, når du arbejder sammen med mig? Læs mere om mine klienters oplevelse af et forløb hos Thomas Moberg Fitness.

LENE

Jeg har lært, at man ikke behøver sulte sig for at tabe sig i vægt, men blot spise det rigtige, og at det alligevel er muligt at tage i byen og spise indimellem, uden at det går ud over vægten.

MAI

Det har været fedt at “give sig selv lov” til at have et liv. Det har været en befrielse for mig at vide, at man ikke behøver dedikere hele sit liv til det for at få resultater.

MORTEN

Alt i alt har det ikke været nogen helt sindssyg omlægning, men det hele er bare blevet sat i system, hvilket passer virkelig godt til mig.

MORTEN N.

Vægtmæssigt har resultaterne været markant bedre end forventet. Jeg gik ind i dette med håb om at tabe 10-15 kg, men endte med et vægttab på 25 kg.

TEDDY

Alt har været fantastisk, jeg kan slet ikke klage over noget! Jeg har fået nogle virkelig god resultater. Jeg har fået mit overskud tilbage, som var det vigtigste for mig! Ud over det, så har jeg fået en virkelig lækker krop. 

GITTE

Jeg var fra start meget fokuseret på, at jeg skulle følge programmet 100 procent, og det har givet mig et resultat, som jeg er meget glad og stolt af. Thomas har været god til at planlægge min træning, så det har passet til mig, været god til at lave små justeringer på dagen, hvis jeg eksempelvis har haft ondt i ryggen, eller der har været andet at tage hensyn til.