Forside » Det lytter jeg til: Dine penge

Det lytter jeg til: Dine penge

Savner du inspiration til gode podcasts? "Det lytter jeg til" er anmeldelser af podcasts, som jeg lytter til. Turen til arbejde er et godt tidspunkt for mig at lytte til podcasts - hjemad skal der være stille (eller høj musik, hvis jeg skal træne 😀 ). Og du skal da ikke snydes for at høre, hvad jeg bruger min køretur på. De sidste par uger har den budt på "Dine penge" af Berlingske Media.

Hvad handler "Dine Penge" om?

Podcasten handler, som navnet antyder, om penge - nærmere betegnet økonomi. Hver uge interviewer Stefan Kailay eksperter inden for privatøkonomi, der gennemgår emner som forbrug, opsparing, investering, aktier og pension. Og så er det meningen, at du skal blive bedre rustet til at købe bolig, klare skatten, afbetale gæld, købe bil og/eller få din formue til at vokse. Det lyder jo meget godt?

Kviklån er et lån, de kvikke yder til de dumme - Michael Møller, økonomiprofessor CBS

Tonen er dejlig uformel, og første afsnit var en behagelig oplevelse. Især ovenstående citat gav et smil på læben. Afsnittene er omkring 30 minutter lange, så for mange af os er de perfekte til køreturen til arbejde. Ikke mig - jeg har kun 15 minutter på arbejde 😀

Ud over ekspertudtalelser, interviewer Stefan Kailay også en kendt omkring deres gode (og dårlige) økonomiske beslutninger. Blandt andet interviewes Mascha Vang i 3. afsnit. Det er dog ikke lige min opfattelse, at hendes indspark giver nogen vanvittig inspiration til min privatøkonomi, men kendis-interviewet er en fin måde at bryde podcasten op.

Efter kendis-kortet er trukket, følger endnu et interview om dagens emne (boligkøb, investering etc.) som en fin lille krølle på halen.

Podcasten tilrettelægges af Stefan Singh Kailay og Mia Svenningsen, udgives af Berlingske Media og er sponseret af Nordea.

Hvis ovenstående lyder som en podcast for dig, finder du den på iTunes her.

Leave a Reply