Forside » Ugens træning: Uge 10, 2018

Ugens træning: Uge 10, 2018

Læsetid cirka 2 minutter

Det har været en hektisk uge uden den store tid til træning, men jeg har da fået styrketrænet tre gange. Jeg sigter altid efter fire styrketræninger, så denne uge har været lidt skuffende på det punkt, men sådan er det, når der sker store ting og energien samtidig halter. Her følger en lille update på ugens træning.

Hvad kan du forvente af dette indlæg?

Styrke/WODs

Mandag kunne jeg ikke nå en træning (og var desuden ristet), men tirsdag fik jeg slæbt mig selv ned i Snedkeriet og fik gennemført en lille træning.

Tirsdag

Det blev til følgende omgang, eksklusiv opvarmning:

3x10x150kg dødløft supersettet med 4x12x25kg bænkpres med håndvægte.

Derefter øvede jeg lidt kipping pull ups supersettet med lidt front squat og back squat med 60kg, hvorefter jeg forsøgte at slå mig selv ihjel med centrets airbike. Desværre var dens kalorietæller helt off, så jeg kunne ikke lave “death by 2 calories”:

1st minute: 2 calories

2nd minute: 4 calories

3rd minute: 6 calories

Indtil man ikke kunne mere. Men jeg nåede da at dø lidt indvendigt ikke desto mindre.

Onsdag

Fik løbet omkring 3.7km om onsdagen. Har jo været skadet i mine lægge/akillessener i en lang periode, så det er en sejr bare at løbe smertefrit. Forhåbentlig kan jeg løbe markant længere, når det bliver sommer. Formen er ikke så skarp, men det kommer.

Torsdag

Torsdag morgen stod den på en 16-minutters EMOM bestående af 2 Power Snatch + 1 Overhead Squat (lige minutter) og 3 weighted pull ups (ulige minutter).

Derefter lavede jeg en 8-minutters AMRAP bestående af 3 Cleans (80kg) + 3 HSPU (Handstand Push Ups). Især sidstnævnte dræbte mig, men cleans blev også en killer til sidst.

Som afslutning på det hele, lavede jeg faktisk “Death by 2 calories” og nåede til runden med 18 calorier – og var færdig.

Fredag

Endnu en tidlig træning – stod alene i Snedkeriet klokken 6.10, satte noget dakke-dak-musik på og gik igang. Barbell walking lunges supersettet med bænkpres. Herefter lavede jeg barbell bent over rows sammen med 0 graders back extension. Der var ikke rigtig tid til mere – ud over et par sæt guns selvfølgelig 😁 I løbet af ugen opdagede jeg, at mine guns var skrumpet (eller også var min skjorte blevet større), og det kunne jeg jo ikke have siddende på mig. 4 sæt dips supersettet med standing barbell curls – så kunne vi lidt igen.

I bad med mig og afsted til arbejde i snevejr og sløv trafik.

Og hvad har jeg så lavet i weekenden? Ikke en dart. Og vælger nok også at holde fri i dag – eller måske løber jeg en kort tur. Hvad med dig? Hvordan ser din uge ud? Smid en kommentar.

2 comments

Leave a Reply