Forside » Ugens update: Smolov Junior uge 3

Ugens update: Smolov Junior uge 3

I den forgangne uge har jeg afsluttet min Smolov Junior-cyklus i front squat. Jeg sluttede med et brag den 6. august med 6x3x115kg front squat, hvilket er kun 7.5kg under mit tungeste FSQ-løft nogensinde, så måske der er til 125-130kg for én gentagelse. Det var ikke helt tilfredsstillende, men ville ikke risikere mere med ryggen efter to setbacks på to uger. Derudover måtte jeg deloade lidt om torsdagen, da kroppen var ved at være godt brugt.

Min “skade” i ryggen er væk, men til vægtløftning i tirsdags lavede jeg en PR i clean and jerk (92.5kg), som jeg desværre “greb” ret højt, hvilket gjorde, at jeg flekterede min ryg/rygsøjle. Det har så efterfølgende givet mig ubehag i højre side (modsatte side af den anden skade). Men jeg har intet mærket til det, når jeg har trænet, eftersom jeg ikke laver fleksion af rygsøjlen generelt (for det er der ikke rigtig nogen grund til). Det skal nok gå over.

Derudover har jeg også lavet en PR i snatch med 71kg, som I kan se nedenunder.

I næste uge påbegynder jeg nyt program frem mod min tur til Singapore i september. Her bliver der mere fokus på vægtløftning, men stadig med styrketræning/bodybuilding on the side. Programmet står min ven, Anders, for, og det vil jeg skrive mere om i næste update.

Kostmæssigt

På kostsiden har jeg ikke så meget at berette. Jeg har øget mit kulhydrat- og kalorieindtag, da jeg kunne mærke, at jeg havde brug for den ekstra næring og faktisk også tabte mig/vedligeholdte min vægt. Og flere kulhydrater er jo aldrig skidt. Samtidig spiste jeg faktisk ude/sammen med andre fem gange på otte dage i den forgangne uge uden at gå på kompromis med noget som helst – og formen er stadig rigtig god (mine InBody-scanninger er i hvert fald stadig spot on). Og så har jeg opbygget en forkærlighed for Faktas “coleslaw med et twist”. Damn.

Jeg kan desuden varmt anbefale Social Foodies’ chokoladevaffel 👍🏼 Isen er udmærket uden at være prangende, men deres chokoladevaffel er forrygende. Et godt, tykt lag chokolade pryder den. Lækkert.

Personlig træning

Som de fleste af jer nok ved, tilbyder jeg stadig personlig træning i Randers, men vidste du også, at du for kun 700 kroner i måneden kan få træningsprogrammer, kostplaner, videoer af øvelser samt sparring og svar på spørgsmål via e-mail hver måned i fire måneder? Jeg snakker selvfølgelig om online personlig træning, som er oplagt til dig, der ikke kan komme til Randers, men som stadig ønsker resultater, optimal træning med fokus på god teknik og gode kostvaner. Så går du og leger med tanken om at få optimeret din træning eller nå dine mål, så tag fat i mig på [email protected] – så tager vi en snak 🙂

Blandet

Den 5. august stod jeg så model til et photoshoot for Workoutshop.dk sammen med min tidligere klient og nu gode veninde, Trine Theodora (tjek lige hendes blog). Her blev prøvet tonsvis af Under Armour-, Adidas- og ICANIWILL-tøj, som var virkelig lækkert. Må hellere selv få købt noget af det snart. Især sidstnævnte overraskede positivt, og jeg er overbevist om, at jeg skal have noget af det. Der kommer masser af billeder, når Trine og Michael (Trines kæreste) har fået kigget billederne igennem. Det var rigtig sjovt, men jeg er altså en skovl til at stå på dén side af kameraet (også den anden side, men så er jeg så god til andre ting 🤓).

Og så var der medlemsfest i Fitness Studiet den 6. august. Det var en brag af en fest med Randers-pong (tænk beer pong, men med Mokai/breezers) og festlige indslag. Jeg var på vandvognen, men havde det stadig mega sjovt.

Ugens tilbud

DU KAN FÅ 1 KILO HAVREGRYN TIL 5 KRONER I NETTO OG REMA!!! Så det skal du da have? 😃 Du finder resten af ugens tilbud her.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Leave a Reply