Forside » Ugens update: Smolov uge 2

Ugens update: Smolov uge 2

Edit: Den her post kom godt nok lidt sent afsted, så nu får I den som weekendlæsning (hvor der så kommer en afrunding på min Smolov Junior senere).

Jamen hov, hed sidste uges update ikke også “Smolov uge 2”? Jo, det gjorde den. Fordi jeg var i anden uge af min Smolov Junior i back squat – men som den opmærksomme læser bemærkede, skiftede jeg til front squat efter anden omgang 7×5.

Så sidste uge stod den på første uge af Smolov Junior i front squat, og det kører stadig som en drøm. Jeg fik blandt andet 8x4x100kg, 10x3x107.5kg og i denne uge har jeg så lavet 6x6x92.5kg, 7x5x100kg, 8x4x105kg og lørdag stod den på 10x3x112.5kg. Ganske godkendt med et teoretisk max sat til 125 kg.

Derudover lavede jeg to nye PR’s i snatch: 1x67kg og 1x70kg – og det endda på en dag, hvor jeg følte alt andet end overskud. Jeg missede endda et par løft på vej op til de 70kg, som faktisk var et af de nemmeste løft på dagen.

IIFYM

Jeg er igang med at skrive et todelt indlæg om If It Fits Your Macros (IIFYM), så har du nogle spørgsmål til den kost-tilgang, må du endelig skyde løs her eller på min Facebook-side. Det bliver SÅ godt.

Litteratur

Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg har fået læst utroligt lidt i den her uge. Jeg har ganske enkelt været for brugt, arbejdet lidt for længe og ellers bare haft travlt med at leve.

Leave a Reply