Forside » Ugens update: Vægtløftning

Ugens update: Vægtløftning

Endnu en uge er gået og endnu en update er klar. Denne gang med fokus på vægtløftning efter at have afsluttet min Smolov-cyklus.

Træning

I midtugen fik jeg gennemgået mit nye program med fokus på vægtløftning, da jeg vil se, hvorvidt jeg finder det lige så sjovt, når det er seriøst, som jeg gør, når det kun er én gang i ugen (hos Spartan Mentality Crossfit i Århus). Indtil videre er jeg ret stor fan. Fokus lige nu er meget på snatch/træk og jerk/split jerk, hvilket passer mig fint. Samtidig er al support mere “BB”-agtigt (bodybuilding-agtigt), og det har jeg jo altid været stor fan af.

Min styrke stiger, jeg holder formen og har det godt. Det er jeg ret stor fan af.

Jeg har ingen videoer fra ugens træning, men jeg får filmet lidt mere i næste uge.

Fitness Studiet

I den forgangne uge postede jeg et opslag på Facebook for at skabe opmærksomhed omkring Fitness Studiets personlige træning. Det var en kæmpe succes med masser af positive tilbagemeldinger og rigtig mange har ønsket at få et uforpligtende møde med vores trænere. Det er første gang, jeg virkelig mærker effekten af mere målrettet markedsføring, og det var fedt at opleve en succesfuld “kampagne”. Jeg kan ikke afsløre, hvad og hvordan vi gjorde det, men det er muligt selv at regne ud, ud fra vores Facebook-posts.

Litteratur

Derudover er jeg tilbage fra mit læse “hiatus”. Jeg læste blandt andet denne interessante blog om, hvordan sociale medier har ændret OL i Rio og, hvordan man som virksomhed kan bruge det.

Jeg nåede ikke sidste uges ration af Precision Nutrition, men den snuppede jeg til gengæld igår. Derudover læser jeg en masse artikler, som jeg glemmer at dele med jer. Men I kan få denne artikel af Anders Nedergaard omkring gentestning. Jeg synes, gentestning er super spændende, og derfor glæder det mig, at AthGene.com kommer forbi Fitness Studiet på torsdag og giver et lille foredrag internt.

That’s it!

Leave a Reply