Forside » Vind gavekort på 300 kroner til kosttilskud

Vind gavekort på 300 kroner til kosttilskud

Læsetid cirka 1 minutter

Vil du vinde 300 kroner til kosttilskud, træningstøj, -udstyr eller lignende? I forbindelse med åbningen af min shop udlodder jeg netop et gavekort på 300 kroner til brug i shoppen.

Konkurrencen foregår på Facebook og Instagram og alle kan deltage. Jeg vælger en vinder lørdag den 7. maj. Det eneste du skal gøre, er at skrive, hvilket produkt du allerhelst vil have og hvorfor (og det sidste er vigtigt).

Salg af kosttilskud med mere

Shoppen bugner med kosttilskud

Samtidig kan jeg lige forklare, hvad hele shoppen går ud på: Jeg er blevet Zircles-partner, hvilket betyder, at jeg udvælger bestemte produkter og/eller brands til min shop, som jeg så kan tilbyde jer. Jeg får en procentsats af salget, men priserne er ikke højere af den årsag. Med andre ord: Hvis du finder et produkt i min shop, som du gerne vil have, vil jeg få en procentsats af salget.

Produkterne, der er i shoppen, er alle produkter, jeg selv har valgt og kan stå inde for. Jeg vil derfor ikke fylde shoppen med bras, men i stedet fokusere på kvalitet og de kosttilskud og lignende, jeg selv anvender.

Håber I tager godt imod shoppen.

Leave a Reply